They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011Followers

Friday, March 14, 2014

Suzi Maresca sprak Ashira over de Maylesian vlucht 370, over de Oekraïne en de Tsunami van Liefde. 11 mrt. 2014


Suzi Maresca sprak Ashira over de Maylesian vlucht 370, over de Oekraïne en de Tsunami van Liefde.   11 mrt. 2014

(vertaling winny)

We gaan galactisch zijn! Suzanne Maresca en Linda Dillon verwelkomen Ashira, de mannelijke Commander van de Verenigde Krachten van de Buitenste Galaxies bij de show van deze week. We krijgen een update van de huidige situatie die er nu is en ik denk dat dit gesprek allerlei kanten uit kan gaan. Wat een prachtige gelegenheid om een gevoel te krijgen hoe de menselijke evolutie eruit ziet vanuit een galactisch perspectief. Zij zijn onze familie, zij houden van ons en ze zien dat het goed gaat. Zij liepen op Aarde in Atlantisch tijd.
Kom erbij voor een opwindend en lang-verwachte uitwisseling met een lid van onze geliefde Sterren Familie.

Hemelse Zegeningen(programma heet HeavenlyBlessings) Suzi vroeg Ashira, de commander van de Neptune, wat het verloren raken van de Malaysian Airlines Vlucht 370 veroorzaakte, en Ashira antwoordde:  http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2014/03/11/heavenly-blessings-commander-ashira-with-an-update-march-11-2014

Cigar-shaped UFO
“Het was geen interdimensionale ‘slippage’(= is een uitglijder) en zij werden niet door ons opgenomen. Dus laten we daar heel duidelijk over zijn. Dat zullen we niet doen. Niet op dit moment vanuit ons perspectief, dat zou worden gezien als een oorlogsdaad of als een terroristische actie. We zouden niet zoveel harten breken.


“Dus wat er gebeurde was dat er een explosie was en het schip/vliegtuig ging naar beneden. Konden wij het gered hebben?  Er zijn bepaalde zaken die ons niet toegestaan zijn om ons mee te bemoeien. Maar laten we ook… nou, dit is wat we kunnen zeggen… op dat schip/vliegtuig werd voor iedereen gezorgd….

“Er waren velen op dat schip die als collectief hadden ingestemd om samen te vertrekken… en dit is iets dat vaak gebeurt… er is een groepsziel, of je dit nu gelooft of niet. Nu, degenen die niet uit hun vorm wilden vertrekken, werden opgestraald.”

Suzi: Hebben de Russen gezorgd voor een open deur voor Disclosure/Onthulling en het Eerste Contact?

“ Het Russische volk heeft historisch en tegenwoordig enorme openingen gemaakt en gelegenheid om een punt van contact te zijn en een punt van opening tussen de diverse vloten en de mensheid.

“Wij zijn zo veel mogelijk tussenbeide gekomen, niet omdat wij op manieren werken om contact te leggen met het Russische volk maar op manieren om wreedheid te voorkomen. Wat er aan het gebeuren is met Rusland, de Oekraïne, de Krim en we kunnen hier niet China losmaken uit dit mengsel en de Verenigde Staten van Amerika wat betreft deze zaak, wat er bezig is, is het ego en het is het laten zien van spierballen van het ego, nationale ego spierballen. Er zit hier geen heilige zaak achter.

“Nu, een van de dingen die we blijven zeggen en een van de redenen waarom wij niet, zoals jullie zouden zeggen, op het gras van het Witte Huis zijn geland is, dat we ons niet in drama gaan begeven.(Er zal nog genoeg drama zijn) We zullen ons niet bezig houden met oorlogsachtig gedrag.

“Dus, we gaan niet wat jullie genoemd hebben Disclosure doen, of aankomst, of onze aanwezigheid bekend maken, anders dan op manieren van bescherming of tussenkomst, we zullen dat niet gaan doen als een beloning voor oorlog. Dus is het niet door Rusland die voor ons het pad plaveit. We zijn best in staat om ons pad zelf te bereiden… De situatie die momenteel gebeurt is een opruimen van oud, zeer oud, bijna archetypisch gedrag in het deel van menselijke wezens.”

Suzi vroeg naar het sigaar-gevormde schip en hij antwoordde: 

“Dat zijn wij. Dat is een van onze schepen. En zoals we zeiden we komen tussenbeide en we maken onze aanwezigheid bekend. We zijn zeer duidelijk geweest dat we geen geweld willen laten verhevigen verder dan een bepaald niveau. Nu, we weten dat de mensheid collectief veel zaken aan het uitwerken is, veel valse roosters, paradigma’s, vasanas, jullie hebben een miljoen termen voor een ding. Maar dat is goed en dat is fijn. Dat is net als een rebelachtige tiener die probeert zijn centrum te vinden en de zin van zijn zelf.

“Maar wij geven gewoon een zeer vriendelijke herinnering/aandenken dat er een grotere kracht is om mee rekening te houden en wij bedoelen helemaal niet in welke vorm of manier, door geweld. Wij gebruiken geen geweld. Wat wij na duizenden jaren ontdekt hebben is dat geweld niet werkt.”

Tekst bewerker Mary draagt deze transcriptie toe aan het deel van het interview over de Tsunami van Liefde.

Ashira: Jullie zijn het nieuwe leiderschap.

Suzanne: We willen daar mee doorgaan!

Ashira: En jullie gaan er ook mee door.  Ten eerste de vermoeidheid, de afmatting van de oorlog, en wij denken over oorlog als aan alle soorten conflict of confrontatie, want als die niet aanwezig waren wat er dan zou dan gebeuren door de Tsunami, is dat het meest bij mensen kortsluiting zou veroorzaken en die zouden sterven. De energie heeft die sterkte.

Dus die zijn klaar en ik kan zeggen wij zijn klaar. Jullie zijn klaar en de Moeder is reeds begonnen om de sluizen te openen.”

Suzan: Welke betekenis heeft de komende Equinox en wat kunnen we verwachten in de tweede helft van maart?

Ashira: Wonderen!  Mirakels!

Suzan: Yay!

Ashira: Ja. Voor jullie zijn het wonderen, en zo is onze dagelijkse dag!  En ik bedoel dat niet in neerbuigende zin. Ik bedoel, verwacht het onverwachte en verwacht de vervulling van waar jullie op gewacht hebben, op veel fronten, politiek, sociaal, financieel, cultureel.

Gebeurt dat allemaal op een dag, op een van jullie dagen waar alles plotseling ophoudt? Nee, maar het gebeurt als bij een domino effect en het goede nieuws is dat de domino’s al zijn beginnen te vallen. Jullie zitten al in dat katalysatorisch keer proces en dat zal niet gestopt worden.

Dat zou zijn.. nou, de Moeder kon het altijd stoppen maar Zij heeft geen intentie daarvoor. Zij, Haar ontwerp van wie wij ook deel zijn, is, om dit te laten toenemen, niet om dit te stoppen. Dus waar jullie naar kijken en jullie neigen te kijken naar zaken zoals de Equinox en de tijd van Hervitalisatie/Vernieuwing, van Hergeboorte, van Lente.

Er is niets meer opwindends dan Lente op Gaia! Het is het wonder van regeneratie, van her-geboorte. Het is de herinnering voor ieder menselijk wezen dat herstel, herontdekking, regeneratie, verjonging de manier is van deze planeet.  


(dit waren de voornaamste punten. Wat hij later nog zegt is waarom het zo lang duurt. Ze willen pertinent niet komen als wij bang zijn. Dat willen ze niet oproepen. Maar het is heel nabij. Er komt een Tsunami van Liefde zodat we allemaal genezen van geweld, hebzucht, haat etc. Zij weten dat wij allemaal zuiver van hart zijn, en daarbij hoeven we geen heiligen te zijn…  Er is een groep mensen bezig die met haat en hebzucht bezig zijn, maar dat is eigenlijk maar een kleine groep. ) 

No comments:

Post a Comment

The Declaration of Human Freedom

The Declaration of Human Freedom

http://stevebeckow.com/wp-content/uploads/2011/02/Earth1.jpg


Every being is a divine and eternal soul living in a temporal body. Every being was alive before birth and will live after death.

Every soul enters into physical life for the purpose of experience and education, that it may, in the course of many lifetimes, learn its true identity as a fragment of the Divine.

Life itself is a constant process of spiritual evolution and unfoldment, based on free choice, that continues until such time as we realize our true nature and return to the Divine from which we came.

No soul enters life to serve another, except by choice, but to serve its own purpose and that of the Divine from which it came.

All life is governed by natural and universal laws which precede and outweigh the laws of humanity. These laws, such as the law of karma, the law of attraction, and the law of free will, are decreed by God to order existence and assist each person to achieve life’s purpose.

No government can or should survive that derives its existence from the enforced submission of its people or that denies its people their basic rights and freedoms.

Life is a movement from one existence to another, in varied venues throughout the universe and in other universes and dimensions of existence. We are not alone in the universe but share it with other civilizations, most of them peace-loving, many of whom are more advanced than we are, some of whom can be seen with our eyes and some of whom cannot.

The evidence of our five senses is not the final arbiter of existence. Humans are spiritual as well as physical entities and the spiritual side of life transcends the physical. God is a Spirit and the final touchstone of God’s Truth is not physical but spiritual. The Truth is to be found inward.

God is one and, because of this, souls are one. They form a unity. They are meant to live in peace and harmony together in a “common unity” or community. The use of force to settle affairs runs contrary to natural law. Every person should have the right to conduct his or her own affairs without force, as long as his or her choices do not harm another.

No person shall be forced into marriage against his or her will. No woman shall be forced to bear or not bear children, against her will. No person shall be forced to hold or not hold views or worship in a manner contrary to his or her choice. Nothing vital to existence shall be withheld from another if it is within the community’s power to give.

Every person shall retain the ability to think, speak, and act as they choose, as long as they not harm another. Every person has the right to choose, study and practice the education and career of their choice without interference, provided they not harm another.

No one has the right to kill another. No one has the right to steal from another. No one has the right to force himself or herself upon another in any way.

Any government that harms its citizens, deprives them of their property or rights without their consent, or makes offensive war upon its neighbors, no matter how it misrepresents the situation, has lost its legitimacy. No government may govern without the consent of its people. All governments are tasked with seeing to the wellbeing of their citizens. Any government which forces its citizens to see to its own wellbeing without attending to theirs has lost its legitimacy.

Men and women are meant to live fulfilling lives, free of want, wherever they wish and under the conditions they desire, providing their choices do not harm another and are humanly attainable.

Children are meant to live lives under the beneficent protection of all, free of exploitation, with unhindered access to the necessities of life, education, and health care.

All forms of exploitation, oppression, and persecution run counter to universal and natural law. All disagreements are meant to be resolved amicably.

Any human law that runs counter to natural and universal law is invalid and should not survive. The enactment or enforcement of human law that runs counter to natural and universal law brings consequences that cannot be escaped, in this life or another. While one may escape temporal justice, one does not escape divine justice.

All outcomes are to the greater glory of God and to God do we look for the fulfillment of our needs and for love, peace, and wisdom. So let it be. Aum/Amen.

http://stevebeckow.com/worldwide-march-millions/declaration-human-freedom/.


WikiLeaks
Help us fight the extrajudicial US banking embargo: have you contributed to WikiLeaks this month?

Don’t Abandon Julian Assange Now

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
Index

Galactic Family and Keshe

Click the button CC to choose your language subtitles

JAIL THE BANKERS

The 2012 Scenario

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST
T O R O N T O

Profile for Fran Zepeda

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日
Japanese

Qu’est ce qu’être humain? par Steve Beckow