They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011Followers

Saturday, September 27, 2014

Steve Beckow over Matthew van 23 sept. ’14: Een Suizend Geluid


Steve Beckow op 24 september 2014   

Deadlines 2
Ik loop vooruit door een lading emails over Matthews statement:

“Dat gezegd hebbend, vertellen wij jullie blij dat de decade van vertraging in de ontwikkeling van jullie gemeenschap in jullie jaar 2017 zal eindigen, een zeer gunstig tijdsframe inderdaad met een hemels raam dat lijkt op dat van december 2012, de zonnewende, die Aarde in de vierde dichtheid heeft gebracht.

“Jullie concept van de tijd is feitelijk energie in beweging, en sedert de route van Aarde’s ascentie achtereenvolgens naar hogere, of lichtere energielagen gaat, zullen de paar tussenliggende jaren voorbij gaan met toenemende snelheid. En steeds hoger wordende vibraties langs het pad zullen de realisatie van steeds uitbreidende zielen-niveau kennis en krachten van manifestatie in staat stellen die jullie warm zullen verwelkomen.”(1)

Ongelukkige genoeg legt Matthew niet uit wat hij bedoelt met termen van Ascentie. Hij ging verder om over de impact op ons te praten door onze ‘energie-stromers” en gaf de voorspelling van timing problematisch door:

“Nieuwe energie stromers duiken op, sommigen veranderen richtingen, sommigen krijgen meer stuwkracht, sommigen krimpen in tot sliertjes; en alle onafgebroken beweging wordt gemanouvreerd  door jullie collectieve gedachten, gevoelens en vrije wils keuzen. Daarom, is het dat  het uiteindelijke resultaat van alles dat onderweg is, bekend is in het continuüm omdat dit voorbeschikt is, het is niet mogelijk om in lineaire tijd dit precies vast te leggen wanneer er een specifiek gebeuren zich zal manifesteren.”(2)

Matthew zei juist dat we op 22 december 2012 zouden ontwaken voor een wereld die grotendeels onveranderd was. In die tijd herinner ik me, hoe  “combobulated”  ik was door die opmerking. En nu zegt hij iets dat net zo moeilijk is om te interpreteren, op precies dezelfde tijd terwijl duidelijkheid en doorslaggevendheid zo erg zou worden gewaardeerd.

Ik houd van Matthew en zie hem als een van de meest  oordeelkundige en behulpzame van alle gechannelde sprekers.  Maar het lijkt niet behulpzaam te zijn om zo’n radicale stelling te maken en die meer of minder te laten bengelen.

Ik moet opbiechten dat sedert ik hoorde over Ascentie, Onthulling, NESARA enz.  op 29 augustus 2008, onze geschiedenis de ene deadline na de andere heeft gemist. Oh, dat suizende geluid! Jullie merken dat ik het Gezelschap van de Hemel niet langer meer vraag naar datums. Ik heb genoeg van gemiste deadlines, zelfs goddelijke deadlines.

Linda Dillon had zo genoeg (als er zoiets bestaat) ervan dat zij opnieuw onderhandelde voor haar contract met het Gezelschap van de Hemel om niet langer te spreken over datums. En ik ben de grootste overtreder geweest, die er wel naar vroeg.

Matthew zegt:  “Iets waar we niet comfortabel over zijn is het geven van een tijd, het is een probleem om iets dat in het continuüm bestaat in jullie lineaire constructie neer te zetten.” Hij voegt er aan toe: “Jullie verwachting van een specifiek gebeuren is dan duidelijk, de energie draait naar des-illusie, ontmoediging of zelfs boosheid en die trilling naar beneden vertraagt nog meer het geprojecteerde gebeuren.”(3)

Dat echoot wat Sanat Kumara zei na het voorbijgaan van 21 december 2012 deadline:  “Dus, waarom waarschuwden wij jullie niet dat jullie teleurgesteld kunnen zijn?  Omdat de energie, de voorwaartse duw van wat jullie samen met ons aan het creëren waren, zo sterk was dat we geen wens hadden, specifiek bij de ontvouwing van het plan van de Moeder, om te zeggen: ’Wacht even en stop. Laten we een pauze nemen en ademen.’ Want dat zou … hmm… nie goed geweest zijn…. jullie hebben een gezegde gooi een schroefsleutel in het werk’.  (4)

Wel goed te weten maar dat helpt niet.

Toen ik voor het eerst me bewust werd van Ascentie, zei een prominent lichtwerker dat we onder de NESARA wet kwamen van 1 oktober 2008. Nu zes jaren later denk ik dat we veilig kunnen zeggen: niet.  Dat werd gevolgd door op 14 oktober 2008, met het missen van het moederschip dat zich zou laten zien en het werk van arme Blossom. Ik accepteer dat het zich niet kon laten zien vanwege het risico dat dit voor ons kon inhouden (niet voor de galactics) maar dat verandert het feit niet dat mijn buurman nog steeds niet tegen mij spreekt, zes jaren erna.

We zijn nu de laatste gemiste deadline voorbij. Ascentie of de ontsteking, werd voorspeld om voor het begin van de herfst te gebeuren. Dat is nu twee dagen geleden.

De Arcturiërs hebben uitgelegd dat het niet de timing is die bepaalt als er gebeurtenissen plaats vinden; het ligt aan de frequentie. En ik accepteer dat. Maar laten we alsjeblieft stoppen om over datums te praten en dan praten over frequenties in de plaats ervan.

Ik moet toegeven dat ik mijn instelling nu heb verlaten, waarschijnlijk voor altijd. Ik wil niet langer meer horen over datums. Alles wat nog zin heeft voor me is om het werk waar jij en ik in bezig zijn en de positieve resultaten die dat brengt.

Ik laat de uitwerking van de details van het plan over aan de Goddelijke Moeder en het Gezelschap van de Hemel. Het Plan zelf is niet in vraag. De Goddelijke Moeder, het Gezelschap van de Hemel, onze sterrenzaad erfenis—dat is allemaal niet in vraag. Maar de timing zelf is nog ongrijpbaarder dan Nessie, het monster van Loch Ness.

Wij, als wereld gemeenschap worden gelanceerd op een evolutionair pad die zulke winsten gemaakt hebben als nog nooit in een of ander era van Aarde’s geschiedenis was. Wij zien aan onze hemelen onze sterrenbroeders en zusters. We zijn getuige van de val van de economie van de Illuminati. We zien het eind van HAARP en andere wapens van weer-oorlogen en staan het eind van alle planetaire rampen die door mensen werden verricht.

Wij weten dat de ondergrondse bunkers van de Illuminati werden vernietigd. We weten dat de plannen van de cabal om een derde Wereld Oorlog te lanceren, nooit gevolgd zijn door een doorgaan ervan.

Wij weten dat overvloed eraan komt maar we kennen de datum ervan niet. De Arcturiërs en Aartsengel Michaël hebben ons verteld dat het afhangt van het verslaan van ISIS, Al Qaeda en de Oekraïense “recalcitranten” en dat hoeft niet veel tijd te kosten. Maar welke tijd? Wij weten dat niet.

Nee, het hangt niet af van iets dat in Baghdad gebeurt, in Geneve of in New York. Laat iemand dat de dinar goeroe’s vertellen.
In samenwerking met onze sterrenfamilie en de hemelsen, bouwen we echt de Nova Aarde op en we zullen de relaties tussen de geslachten rechtzetten en alle oorlog op Aarde stoppen. Voor mij is dat alles wat er echt is en alles waar ik me op moet richten in de toekomst. Ik denk niet dat wij op Ascentie wachten in 2017 maar ik weet ook niet wanneer dat wel komt. En ik heb het hart niet om meer te vragen. En het kan me ook niks schelen.

Ascentie zal gebeuren op een moment terwijl ik deze kolom schrijf. En geen moment vroeger of later.

De timing ervan laat me niet stoppen om te werken voor alle evolutionaire winsten die we maken. Dit is gewoon een te goede gelegenheid om te missen en ik zou niet op een andere plaats willen zijn dan op Aarde, of enig andere tijd dan deze.

De stuwkracht die we gewonnen hebben is niet iets dat ik wil belemmeren. De hele bevolking van ontwaakte mensen duwen de grenzen weg, gooien bindende gewoontes en wetten weg, en duiken op vanuit hun schelp van conditionering, hun beperkende godsdienstig codes en alle andere vormen van onderwerping.

En om die reis naar uiteindelijke vrijheid te voltooien, dat is alles voor mij. Ook voor wanneer het gebeurt, nou, eigenlijk, ik weet wel zeker dat het van ons afhangt.

Voetnoten
 (1) Matthew’s Boodschap van 23 sept. 23, 2014.
(2) Loc. cit.  =   idem bovenstaand
(3) Loc. cit.  =  idem bovenstaand
(4) “Sanat Kumara: “Onze warme verontschuldigingen aan de Teleurgestelden”  7 jan ‘13

No comments:

Post a Comment

The Declaration of Human Freedom

The Declaration of Human Freedom

http://stevebeckow.com/wp-content/uploads/2011/02/Earth1.jpg


Every being is a divine and eternal soul living in a temporal body. Every being was alive before birth and will live after death.

Every soul enters into physical life for the purpose of experience and education, that it may, in the course of many lifetimes, learn its true identity as a fragment of the Divine.

Life itself is a constant process of spiritual evolution and unfoldment, based on free choice, that continues until such time as we realize our true nature and return to the Divine from which we came.

No soul enters life to serve another, except by choice, but to serve its own purpose and that of the Divine from which it came.

All life is governed by natural and universal laws which precede and outweigh the laws of humanity. These laws, such as the law of karma, the law of attraction, and the law of free will, are decreed by God to order existence and assist each person to achieve life’s purpose.

No government can or should survive that derives its existence from the enforced submission of its people or that denies its people their basic rights and freedoms.

Life is a movement from one existence to another, in varied venues throughout the universe and in other universes and dimensions of existence. We are not alone in the universe but share it with other civilizations, most of them peace-loving, many of whom are more advanced than we are, some of whom can be seen with our eyes and some of whom cannot.

The evidence of our five senses is not the final arbiter of existence. Humans are spiritual as well as physical entities and the spiritual side of life transcends the physical. God is a Spirit and the final touchstone of God’s Truth is not physical but spiritual. The Truth is to be found inward.

God is one and, because of this, souls are one. They form a unity. They are meant to live in peace and harmony together in a “common unity” or community. The use of force to settle affairs runs contrary to natural law. Every person should have the right to conduct his or her own affairs without force, as long as his or her choices do not harm another.

No person shall be forced into marriage against his or her will. No woman shall be forced to bear or not bear children, against her will. No person shall be forced to hold or not hold views or worship in a manner contrary to his or her choice. Nothing vital to existence shall be withheld from another if it is within the community’s power to give.

Every person shall retain the ability to think, speak, and act as they choose, as long as they not harm another. Every person has the right to choose, study and practice the education and career of their choice without interference, provided they not harm another.

No one has the right to kill another. No one has the right to steal from another. No one has the right to force himself or herself upon another in any way.

Any government that harms its citizens, deprives them of their property or rights without their consent, or makes offensive war upon its neighbors, no matter how it misrepresents the situation, has lost its legitimacy. No government may govern without the consent of its people. All governments are tasked with seeing to the wellbeing of their citizens. Any government which forces its citizens to see to its own wellbeing without attending to theirs has lost its legitimacy.

Men and women are meant to live fulfilling lives, free of want, wherever they wish and under the conditions they desire, providing their choices do not harm another and are humanly attainable.

Children are meant to live lives under the beneficent protection of all, free of exploitation, with unhindered access to the necessities of life, education, and health care.

All forms of exploitation, oppression, and persecution run counter to universal and natural law. All disagreements are meant to be resolved amicably.

Any human law that runs counter to natural and universal law is invalid and should not survive. The enactment or enforcement of human law that runs counter to natural and universal law brings consequences that cannot be escaped, in this life or another. While one may escape temporal justice, one does not escape divine justice.

All outcomes are to the greater glory of God and to God do we look for the fulfillment of our needs and for love, peace, and wisdom. So let it be. Aum/Amen.

http://stevebeckow.com/worldwide-march-millions/declaration-human-freedom/.


WikiLeaks
Help us fight the extrajudicial US banking embargo: have you contributed to WikiLeaks this month?

Don’t Abandon Julian Assange Now

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
Index

Galactic Family and Keshe

Click the button CC to choose your language subtitles

JAIL THE BANKERS

The 2012 Scenario

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST
T O R O N T O

Profile for Fran Zepeda

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日
Japanese

Qu’est ce qu’être humain? par Steve Beckow