They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011Followers

Friday, February 20, 2015

Nederlands -- Steve Beckow: Een Wereld in Vrede is een Wereld die Werkt voor Iedereen. – deel 1 van 2Steve Beckow: Een Wereld in Vrede is een Wereld die Werkt voor Iedereen. – deel 1 van 2                                                     
February 14, 2015 By Steve Beckow  
Peace 123Kinderen van de Zon zeiden tegen ons in hun meditatie vrede in Frankrijk : Ik ben Liefde. Ik ben Licht. Ontwaak!” (1)
Normaal ontwaken wij voor of – herinneren wij ons  - de aard van ons ware Zelf. Maar jullie en ik zijn naar Nova Aarde gestuurd om dat opnieuw op te bouwen en dus waar wij toe ontwaken is een sociale waarheid, meer dan een persoonlijke waarheid.
De waarheid dat we Een zijn, dat we in vrede kunnen leven, en dat we een wereld kunnen  opbouwen die voor iedereen werkt. 
 
Werner Erhard, de stichter van de est Training is de bron van de samenhang “een wereld die voor iedereen werkt” en gezegden zoals “die maken een verschil.” (2)
Waarom kijken naar wat hij zegt in een tijd zoals deze? Waarom niet daar indringen wat Aartsengel Michaël heeft gezegd?

Omdat ik wil benadrukken hoe wereldse wijzen ook ontzaglijk hebben gewerkt aan dit project van vrede in de wereld, en niemand harder dan Werner. 
Er is geen groter verschil dat we kunnen maken dan vrede scheppen in de wereld en verder gaan om een wereld te scheppen die voor iedereen werkt.

Werner vond dat onze diepste drang was om een verschil te maken in onze wereld. Zijn woorden zijn me bijgebleven sedert hij ze in de 70-tiger jaren uitsprak.
“Jullie en ik willen ons leven in de materie. We willen dat onze levens een echt verschil maken – om van een echte consequentie te zijn in de wereld. We weten dat er geen voldoening is in louter door de emoties te gaan, zelfs als die emoties ons succesvol maken of zelfs als we emoties plezierig voor onszelf hebben gemaakt. 

“We willen weten dat we een soort van inslag maakten op de wereld. In feite willen jullie en ik bijdragen aan de kwaliteit van leven. We willen dat de wereld gaat werken.”(3)

Een wereld die werkt is wat Werner zou genoemd hebben: “een idee van wie de tijd is gekomen.” Niets is zo krachtig, zei hij en haalde Victor Hugo aan, als een idee van wie de tijd ervoor is gekomen. En is het idee dat Nova Aarde hier is, een wereld die  voor iedereen werkt, niet een idee wier tijd is gekomen? 

Wij kwamen alleen hier om een dergelijk idee te dienen. Wereld eenheid, overvloed voor iedereen, vrede op Aarde – al die ideeën zijn van wie de tijd is gekomen. Ze zijn nu onweerstaanbaar, zoals werd gedemonstreerd door Vladimir Poetin die de vrede verklaart in de Oekraïne. We hopen om heden de zelfde keer te zien van gebeurtenissen op veel plekken.

Jullie en ik willen dat ons leven hun werk doen, uitwerken. We willen een verschil maken om een wereld recht te zetten waar schoolhoofden baby’s doden, waar multinationale compagnieën seks cyclussen geven, waar regeringsambtenaren parties houden met jonge kinderen die als hoer dienen. Wij willen het eind aan gemeenschappen zien die vrouwen stenigen, hun genitialiën verminken, en hen onder dwang steriliseren.
We willen het eind zien aan regiems die vals vlag operaties maken die ontworpen zijn om oorlogen te beginnen, om moordenaars te trainen om democratisch gekozen leiders te eliminieren, en in het algemeen allen executeren die tegen hen zijn – door vliegtuigen op te blazen waar ze in vliegen, hartaanvallen veroorzaken of hen van hoge gebouwen afgooien.

Geen zij aan zij geplaatste schade is te veel. Spray de wereldse hemelen met toxische chemicaliën. Verspreid pandemische virussen en bied dat een geneziong aan van net zo giftig vaccine.  Probeer Wereld Oorlog III te beginnen.

Alles is toegestaan om iemands vijanden en de “nutteloze eters” van de wereld kwijt te raken. Maar die tijd is nu voorbij.  De cabal is een idee wier tijd nooit zal komen omdat het de ontvouwing van liefde in de wereld belooft. Dat lief ‘paff’ tegen het Goddelijke in, die ze nooit hebben erkend millennia lang. Nu is hun toegang daartoe ook ontzegd.
Essentieel voor hun programma voor wereld overheersing was de conditionering van de bevolking om te denken dat we onwaardig zijn, dat we in zonde zijn geboren en dat we niet meetelen. Werner’s colleges zeiden: “As ik in de levens van mensen kijk, zie ik dat ze hun levens uitleven met “ik tel niet mee.” (4)
Alles van jullie stelsel is hier om jullie te laten blijven denken dat je geen verschil maakt, om je tegen te houden om je pracht te verkrijgen.” (5)
Klinkt dat niet bekend aan hen die heden luisteren naar het Gezelschap van de Hemel? Tegenwoordig noemen wij het een gebrek aan zelfwaarde en onze bronnen zeggen dat het waarschijnlijk het grootste probleem op de planeet is. Hier is Jezus over dit onderwerp: “Het komt altijd weer terug naar de situatie van het walgen van zelf-waarde, het gebrek aan zelf-waarde.”(6)
Het onderzoek voor dit artikel komt uit het “est Woordenboek”, dat hier wordt gevonden: http://goldenageofgaia.com/spiritual-essays/the-path-of-awareness/est-dictionary/.
Kom bij ons om Vrede op Aarde te  creëren op 14 febr. 2015
 1. Wordt vervolgd in Deel 2
 2. Voetnoten:
  (2) “All of est comes out of the abstraction ‘making a difference.’”(Bix Bickson, Vancouver Center Manager, Making a Difference Seminar, March 1981.)
  (3) Werner Erhard, The End of Starvation: Creating an Idea Whose Time has Come. San Francisco: The Hunger Project, n.d., 3.
  (4) Joan Bordow, “Voting,” Graduate Review, May/June 1980.
  (5) Bix Bickson, Vancouver Center Manager, Making a Difference Seminar, March 1981.


Steve Beckow  De Opbouw van Nova Aarde:  Naar een Wereld die Werkt voor Iedereen.     Deel 2 van 2
Een Wereld in Vrede is een Wereld die voor Iedereen Werkt.

14 febr. 2015                                                                                                            

Werner 22(vervolg van Deel 1)
Vasthouden dat we een verschil kunnen maken was ondenkbaar in de wereld van Werner’s dagen.
“Dat je een verschil maakt, dat de regels om te leven nu succesvol worden gebaseerd op jou en mij, dat we in een context kunnen leven van de wereld die werkt voor iedereen, is letterlijk ondenkbaar.
“Het staat buiten ons huidige paradigma/voorbeeld, buiten het zicht en de beperkingen van de conditie waarin we geleefd hebben. Je moet het ondenkbare durven te denken, durven om meer dan in een droom te doen, durven om de architect te worden van je eigen wereld. (1)
“Jij en mij? Wat is dat? Ik herinner me dit feitelijk te beschrijven wat het in 1980 was: 
Iets rond deze tijd – dat kan vijf jaren geleden zijn geweest of vijftig jaren geleden - … veranderden de regels om succesvol te leven op deze planeet.

“We kunnen niet langer meer hopen om vol betekenis te leven, het volle doel van leven  gebruikt de regels van een jij-of-mij wereld. Het wordt duidelijker en duidelijker voor degenen die op die manier succesvol willen leven op deze planeet, we moeten ontdekken en leven bij de regels van ‘jou en mij’. (2)
Jij en ik willen leven om een verschil te maken en het verschil dat we op dit moment maken is dat we vrede in onze wereld brengen. Het verschil wordt gemaakt door degenen die geweldloze communicatie onderwijzen. Het verschil wordt gemaakt door degenen die de wezen adopteren van de oorlog. Het verschil wordt gemaakt door degenen die kind-soldaten rehabiliteren, die kinderen uit slavernij halen, die vechten tegen corruptie in regeringen, enz.
Het verschil wordt gemaakt door lichtwerkers die de ruimte vasthouden voor vrede en liefde en licht uitstralen in de wereld. Die wordt gemaakt door schrijvers, ouders, acteurs, doktors, verpleegsters, piloten en departement opslag klerken. Die wordt door ons allemaal gemaakt welke de principes oppakken van een jij-en-ik wereld.
Wat zijn dat voor principes?
 1. Liefhebben van je buren als jezelf
 2. Alles als Een zien.
 3. Het dienen van het collectief zoals wij onze familie en vrienden dienen.
 4. Het losmaken van alles dat het Goddelijke Plan niet dient.
 5. Onszelf toewijden aan alles dat dit wel doet.
Of sommigen hier nu wel of niet blij mee zijn, we gaan heel snel naar een wereld die werkt voor iedereen en er is niets dat iemand kan doen om dat te stoppen. Maar er is alles dat wij kunnen vergemakkelijken en de aankomst ervan kunnen versnellen.
Sedert Werner de architect is van de visie die ik gebruik, laat me hem het laatste woord geven. Deze woorden konden op het blazoen staan van mijn hart door de inslag die hij had op mij toen ik dat voor het eerst hoorde:
“We kunnen kiezen om vermetel genoeg te zijn om verantwoordelijkheid op ons te nemen voor de gehele menselijke familie. We kunnen kiezen om onze liefde voor de wereld te geven over waar onze levens echt over gaan.
“Ieder van ons heeft nu de gelegenheid, het privilege, om verschil te maken om een wereld te scheppen die voor ons allemaal werkt. Dit zal moed, vermetelheid en hart nodig hebben.
“Dit is veel radicaler dan een revolutie – het is het begin van een transformatie voor de kwaliteit van leven op onze planeet. Jullie hebben de macht om het schot ‘de wereld door’ te schieten. (3)
Nu, daar zijn we, we staan op de drempel van een wereld in vrede, die naar ons toe is gebracht in de grootste mate, door het Gezelschap van de Hemel – Airborne Divisie (=door de lucht aangevoerd) (Ik gaf mijn ogen tanden voor een fly-by)
Het gordijn gaat op en het spel van medeleven, overvloed en vrede kan nu beginnen.
Het onderzoek voor dit artikele komt uit het “est Woordenboek” dat hier kan worden gevonden:http://goldenageofgaia.com/spiritual-essays/the-path-of-awareness/est-dictionary/.
Doe met ons mee door Vrede op Aarde te scheppen op 14 febr. 2015 
Voetnoten
(1) Werner Erhard in poster for A Shot Heard Round the World: A World That Works for Everyone, Spring 1980.
(2) Werner at the Werner Event, c1980.
(3) Werner in the Graduate Review, February 1980.

Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

The Declaration of Human Freedom

The Declaration of Human Freedom

http://stevebeckow.com/wp-content/uploads/2011/02/Earth1.jpg


Every being is a divine and eternal soul living in a temporal body. Every being was alive before birth and will live after death.

Every soul enters into physical life for the purpose of experience and education, that it may, in the course of many lifetimes, learn its true identity as a fragment of the Divine.

Life itself is a constant process of spiritual evolution and unfoldment, based on free choice, that continues until such time as we realize our true nature and return to the Divine from which we came.

No soul enters life to serve another, except by choice, but to serve its own purpose and that of the Divine from which it came.

All life is governed by natural and universal laws which precede and outweigh the laws of humanity. These laws, such as the law of karma, the law of attraction, and the law of free will, are decreed by God to order existence and assist each person to achieve life’s purpose.

No government can or should survive that derives its existence from the enforced submission of its people or that denies its people their basic rights and freedoms.

Life is a movement from one existence to another, in varied venues throughout the universe and in other universes and dimensions of existence. We are not alone in the universe but share it with other civilizations, most of them peace-loving, many of whom are more advanced than we are, some of whom can be seen with our eyes and some of whom cannot.

The evidence of our five senses is not the final arbiter of existence. Humans are spiritual as well as physical entities and the spiritual side of life transcends the physical. God is a Spirit and the final touchstone of God’s Truth is not physical but spiritual. The Truth is to be found inward.

God is one and, because of this, souls are one. They form a unity. They are meant to live in peace and harmony together in a “common unity” or community. The use of force to settle affairs runs contrary to natural law. Every person should have the right to conduct his or her own affairs without force, as long as his or her choices do not harm another.

No person shall be forced into marriage against his or her will. No woman shall be forced to bear or not bear children, against her will. No person shall be forced to hold or not hold views or worship in a manner contrary to his or her choice. Nothing vital to existence shall be withheld from another if it is within the community’s power to give.

Every person shall retain the ability to think, speak, and act as they choose, as long as they not harm another. Every person has the right to choose, study and practice the education and career of their choice without interference, provided they not harm another.

No one has the right to kill another. No one has the right to steal from another. No one has the right to force himself or herself upon another in any way.

Any government that harms its citizens, deprives them of their property or rights without their consent, or makes offensive war upon its neighbors, no matter how it misrepresents the situation, has lost its legitimacy. No government may govern without the consent of its people. All governments are tasked with seeing to the wellbeing of their citizens. Any government which forces its citizens to see to its own wellbeing without attending to theirs has lost its legitimacy.

Men and women are meant to live fulfilling lives, free of want, wherever they wish and under the conditions they desire, providing their choices do not harm another and are humanly attainable.

Children are meant to live lives under the beneficent protection of all, free of exploitation, with unhindered access to the necessities of life, education, and health care.

All forms of exploitation, oppression, and persecution run counter to universal and natural law. All disagreements are meant to be resolved amicably.

Any human law that runs counter to natural and universal law is invalid and should not survive. The enactment or enforcement of human law that runs counter to natural and universal law brings consequences that cannot be escaped, in this life or another. While one may escape temporal justice, one does not escape divine justice.

All outcomes are to the greater glory of God and to God do we look for the fulfillment of our needs and for love, peace, and wisdom. So let it be. Aum/Amen.

http://stevebeckow.com/worldwide-march-millions/declaration-human-freedom/.


WikiLeaks
Help us fight the extrajudicial US banking embargo: have you contributed to WikiLeaks this month?

Don’t Abandon Julian Assange Now

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
Index

Galactic Family and Keshe

Click the button CC to choose your language subtitles

JAIL THE BANKERS

The 2012 Scenario

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST
T O R O N T O

Profile for Fran Zepeda

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日
Japanese

Qu’est ce qu’être humain? par Steve Beckow