They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011Followers

Tuesday, August 14, 2012

Bulgarian - Архангел Михаил – Паспортът за Издитане е Любов 7август 2012 година


  Архангел Михаил – Паспортът за Издитане е Любов 7август 2012 година

Публикувано от Стив Беков
За неговорещи английски читатели:
Моля ви, копирайте и пейстнете, ако имате основен превод на това интервю. Междувременно за по-добро разбиране нашият екип ще го преведе на родните ви езици. Благодаря.

Това е едно от най-информативните интервюта, които съм чувал от Архангел Михаил. Той отговаря на въпроси като дали Земята ще изчезне от третоизмерната реалност, когато ние се издигнем? Дали децата и домашните любимци се нуждаят от подготовка да се издигнат? Дали къщите и апартаментите ни ще са същите? Дали ще пристигнем с всичките си сили, които ще са незабавно на наше разположение?

Той ни казва, че Паспортът за Издигането е Любов. На друго място той дава пример с африканска жена, която не знае нищо за Издигането или Възнесените Майстори и др., но която е чиста и ни уверява, че ще се издигне.

Той казва, че Издигането е достъпно за всеки. Няма привилегии за Издигане. Много окуражаващо. Следващата седмица ще сме с Командата Ащар, с който по-рано днес смятахме да говорим, заедно с Архангел Михаил. Благодаря на Елън за този бърз обрат в транскрипцията.


Един Час с Ангел, с Архангел Михаил, 6 август 2012 година

Греъм Деуейа: Здравейте и добре дошли в Един Час с Ангел, с Линда Дилън, каналът на  Съвета на Любовта и авторка на Великото Пробуждане, и Стив Беков, от 2012 Scenario. Аз съм Греъм Деуейа. Наш гост днес е Архангел Михаил.

С това, предоставям всичко на теб, Стив.

Стив Беков : Благодаря ти Греъм. Добре дошъл, Лорд.

Архангел Михаил: Поздравления, Аз Съм Майкъл, борец за мир, нежен архангел на любовта. Добре дошли. Добре дошли, всички. Добре дошли сега на разговор, обединение, преход, обновявания, промяна. Добре дошли в това време, което заедно трябва да споделим.

Да започнем с припалването още веднъж на моя ярък пламък от истина, яркият син пламък във всяко от вашите сърца, вашите мисли, коронната ви чакра, ума и съществото ви.

Да, знаем, че се учите на търпение, а това е една от най-трудните добродетели и качества за човешките същества, защото не е в природата ви, особено в това преходно време да сте спокойни. Защото няма и един от вас, които слушате това тази вечер, който иска да му се припомня да стои спокойно и да е наблюдател. Така че позволете ни да стигнем до тук и да говорим за това.

Възлюбени приятелю, от къде искаш да започнем?

СБ: Е, Лорд, Мисля, че ще е добре днес да погледнем към това, много хора биха желали да знаят какво ще се случи от сега нататък до Издигането на 21 декември или когато и да е това. Какво можем да очакваме да се случи в телата ни, в емоциите ни, в житейския ни опит?

ААМ: Много неща вече са в ход. А това е особено важно за онези, които слушат това предаване, които са решили, на ниво душа, дълго преди дори да са се въплътили, че ще преминат през Издигането с и чрез Гая, галактическите  и интер-галактическите същества, и човешкия колектив, царствата.

Така че преди всичко не отхвърляйте това, което вече се е случило. Да, има много – бихме казали, всъщност, вероятно това, което вие бихте разглеждали като мнозинство – които не са съзнателно наясно с многото промени, които се случват в телата им, в умовете им, в съществуването им. Но въпреки това, това не означава, че промяната вече не е в ход.

Вие знаете, че това не е кратък процес и че той е започнал. Ние често се позовавахме на процеса от 25 години, в който човешкият колектив беше включен в процеса, но нека да е много ясно: за всеки от вас, които решихте съзнателно и в самото ядро на съществото си, че поемате Издигането и го приветствате с нетърпение и дълбоко в живота си, в съзнанието си, в съществото си, този процес започна дори преди вие да го изберете в превъплъщението си. Така че той е продължавал и изгражда целия ви живот.

Сега, позиционирани ли сте? Защото няма да използвам думата” затънал”. Всъщност, няма да използвам тази дума за обяснение на този процес повече. И приканвам всички вас да изхвърлите тази дума и да ме поправите, ако отново я употребя! Но вие питате, какви промени можем да очакваме? А аз моля всеки от вас да погледне в сърцето си и тялото си, средата си и ситуациите си.

Най-ясният ви индикатор за това, което се случва в този процес на Издигане е в сърцето ви. То е ядрото на съществото ви, знаещо и решаващо, че вие избирате любов, че сте по-радостни, по-малко неспокойни, по-малко нетърпеливи и все пак в същото време по-нетърпеливи да прегърнете новото приключение и да оставите старата трета реалност на дуалността, на поляризацията, на всички фалшиви парадигми, създадени от третото измерение.

Във вашата физическа форма, започвате да се чувствате реконструирани, а ние бихме казали не само външно, но от вътре навън, защото много от това се случва с активирането на части от мозъка ви, жлезите, органите, опорната ви система, субатомните нишки, вашата ДНК, на прехода от въглеродни към кристални. Така че обърнете внимание също на физическата си форма.

Сега, много неща се казаха и много се дискутираше за симптомите на Издигането – космически грип, виене на свят, депресии, крайности на емоциите – но тялото ви също се трансформира, не само така, че вие да можете да задържате по-висшите честоти, да поддържате по-висшите честоти, но и защото вече държите повече енергия, по-високи честоти, повече любов, повече светлина от всякога преди.

Сега, какво означава това физически? Първо, това, което означава е, че ако има ситуации – умствени, емоционални, причинно-следствени – на всяко от нивата, които са във физическата ви форма – а те са – те ще излязат на повърхността за любов, освобождаване, за елиминиране. Така че не се изненадвайте, ако мислите „ Е, върша ли работата си, а аз съм много усърден в работата си, но тази ситуация на астма, диабет, сякаш е във фаза на пристъп, по-лошо от всякога”.

Или ако имате емоционално затруднение или дисбаланс от депресия или безпокойство, така че изведнъж се почувствате по-тревожни, отколкото сте се чувствали с години, това е защто ситуацията, отпечатъка или действителното закотвяне във вашата физика, излиза на повърхността.

Сега, как това излиза на повърхността и как се свързва с Издигането? Ами, казвам ви, преди всичко проникването на всеки един от вас в това време на преход чрез Майката/Бащата/Едно, чрез собствените ви водачи, чрез братята и сестрите ви от звездите, не се намалява, то се увеличава и то се увеличава бързо. И така вие държите повече енергия. И тъй като тя навлиза, тя също така действа като почистване, като прахосмукачка, като пяна за тези неща да излязат и да напуснат.

Но тъй като това също се случва, като се провежда изцелението, това, което ще откриете, е, че ще се чувствате по-жизнени, по-млади – млади в човешкия смисъл на думата, защото нашия смисъл на млад и вашия са много различни! Но скоро ще си спомните всичко това.

Ще изглеждате по-жизнени и следователно по-млади, ако можем така да се изразим. Ще усетите, че тялото ви, тъканите ви, кожата, костите, гъвкавостта ви, органите ви, че всичко във вас сякаш работи по-хармонично, по-ефективно, повече като това, което всъщност сте. И така, обърнете внимание на въпроси или качества, които сте искали да придвижите от дълго време и изведнъж се чувствате сякаш правите пробив.

Ще ви дам ценен пример. Много от вас ми говорят всеки ден – вие говорите с всички от нас! – за това, че сте изгубили няколко килограма или че сте натрупали няколко килограма. А това, което ще забележите, е лекотата, с която тялото ви започва да се приспособява към това, което е идеалната конструкция за вас, скъпо сърце. Така че това е физическа ситуация, която вие можете да очаквате.

Сега, процесът на Издигането е общ и обхваща всичко, и всички са еднакво добре дошли. Но поради това къде се намирате във времевата рамка, някои от вас стартираха със скок; други от вас все още са в резистентен фактор зад преградата, сами по себе си не до преградата. Така че, разбира се, всеки от тези процеси – умствените, физическите, емоционалните – ще напредне в същото време.

Сега, нека да поговорим за умствените. Друго нещо, което ще забележите и което можете да измерите в себе си – защото това е, което наистина искате – всяко ваше сърце, онези от вас, които слушат, вашите сърца извикаха и ми казаха „ Господи, как да разбера! Как да съм сигурен?”

Друга мярка, възлюбени мои, е да работите с умствената си дейност, включително интерес към паметта на умственото тяло (скъпи Стив, напоследък ти изпита това), интерес към мисловни обрати и драматичен скок – това е един от квантовите скокове, които всеки от вас ще предприеме – квантов скок в това, което вие бихте нарекли умствена дейност или острота.

Така че, нека първо да говорим за намаляване на интереса. Сега, вие и канала и кръга ви от възлюбеното ми Радио имахме няколко разговора, които сега споделям със слушателите относно това, че не чувствате, че ви е изпратена достатъчно информация, и тогава в други моменти се чувствате така сякаш не се интересувате от консумирането на тонове и тонове и тонове информация, която ви се подава.

Вие, колективно, сте на място, през цялата тази година и доста от миналата година също така, а за някои от вас много години, където преживявате преход от епохата на електронната информация към епохата на създаването. Това не е просто термин за интелектуално обяснение, това е термин, за да се идентифицира колектива, включително всеки един от вас, сладки ангели, каквито сте.

Така че това, което забелязвате в себе си и как може да проследите напредъка си, е промяната на интереса в консумирането на информация. Дали това означава, че не се интересувате, не сте любопитни или подтикнати да чуете, научите и знаете истината. Всъщност, това става изгаряща страст. И ето защо ние започваме всяка една от нашите сесии заедно като възпламеняваме този пламък и му помагаме да гори по-ярко докато действително консумира всичко.

И така вие ставате по-проницателни също и в това, което искате да консумирате като информация, но умственото ви тяло също се ребалансира. Повечето от човешкия колектив живя и живее основно в мисловния си квадрант, те правиха това хиляди години. Във вашите култури – няма значение дали източни, западни, северни или южни, за съжаление – умът и егото, личността, станаха от първостепенно значение, крал.

Така че, едно от нещата, които се случват, е, че менталното ви тяло се хармонизира повече с това, което наистина сте. Така че, за онези от вас, които вероятно превъзбудиха менталното си тяло, намират, че то по някакъв начин се оттегля и че интереса ви към неща, с които се занимаваше менталното ви тяло, не се оттегля напълно, защото това не е целта на това, но определено се оттегля.

А това ще дойде и ще се оттегли. Ще дойде и ще се оттегли като приливите и отливите, като гребените, като коритата. А това, което го заменя, е ребалансирането, тъй като вие се стремите повече да не навлизате в емоционалното си тяло – въпреки че някои от вас се нуждаеха да ребалансират и това също – но вие отивате повече в духовната си същност, в съществуването си. И ние ви молим да разрешите това.

Част от това отстъпление, оттегляне за менталното ви тяло е също това, което ние бихме нарекли по човешки начин, затъмнение на някои спомени или затъмнение на остротата ви. Някои от вас чувствате, че не можете да извлечете информация или спомени – а те са свързани – толкова бързо или толкова гладко колкото знаете, че сте способни да го направите. А за някои от вас, скъпи сърца, това причинява малко трепет.

И така, тази нощ съм тук, за да ви кажа каквото и да правите, възлюбени мои, спрете да се тревожите. Дайте ми страха си, дайте го на водачите си, дайте го на Вселенската Майка, но не се придържайте към него. Някои от вашите спомени, ако можем да кажем така, се затъмняват, защото са с емоционален характер, който вече не ви служи. Е не допринасят за вашата цялост, за любовта, за вашето разширение; те са ситуации, които вие обсебихте и изчерпахте, като сърбеж по кожата си в продължение на години, а сега е време просто да ги оставите.

Това също е, за да ви помогне в погледа ви напред и да посрещнете новото приключение. Сега, след тази малка промяна – а за някои от вас това е дни, за някои това е седмици, за някои е месеци – то това, което ще откриете, е, че се събуждате някоя сутрин и усещате ярка умствена яснота, по-ярка, отколкото някога сте чувствали. Както казваме, планът, вселенският план, планът на Майката, не е да ликвидира умствената способност. Точно обратното, за вас това е да сте в пълна хармония и баланс с вашите сфери.

И така, това ще се случи доста бързо. Ще се почувствате като човек, който отново е включил осветлението. Но поради това, че сте преминали през този период на рехармонизация, това, което ще откриете, е баланс, така че не прекарвате цялото си време в менталното тяло или търсенията на ума. Това , което правите, е използването му в хармония с емоционалната ви сфера, физическата ви реалност, не просто тялото ви, а реалността на Гая, за да започнете тогава да навлизате напълно в съзидателно партньорство със себе си, човечеството, звездните ви братя и сестри, царствата и нас.

И така, това е емоционално ребалансиране, умствено, физическо. Те не се случват самостоятелно, те се случват последователно, но понякога и едновременно също така. Така че, не е, както може да кажете „ Сега съм в процес на умствено изцеление; сега съм в емоционално; сега физически регенерирам”. Всички тези са вплетени, преплетени и вие ще изпитате това още повече, отколкото симптомите на Издигането, тъй като сте ги призовали. Това не означава, че симптомите на Издигането си заминават, а просто, че те са свързани с този по-мащабен процес.

Сега, вие ме питате за сроковете. Когато знаете, че умствената острота се е засилила и емоциите ви са по-ясни, по-балансирани, а тялото ви се чувства жизнено и младо, тогава ще знаете също, че сте в момента си на пълно Издигане.

Ние казахме, че някои ще преминат през този портал в последната минута, ритащи и крещящи. Всички са добре дошли. Но има група от вас, които са стабилно на път, които вече изпитаха самото нещо, за което говорих.

Сега преди да отворя друг въпрос искам също да кажа, все още вие, някои от вас, изпитвате интеграцията и силата на тази интеграция, на любовта на Майката/Бащата/Едно с гребените на голяма енергия и яснота и коритата. Сега, отидете към сърцето на Едно и това ще ви помогне да се подравните.

Но не мислете, че процесът е завършен просто, защото ние говорихме за него по-рано. Това е човешка заблуда и е заблуда на обществото ви. Защото има система от вярвания, с която сте захранени бързо и с толкова много от информацията, че мислите” О, прочетох това. Следователно е готово”. Не е така. Това все още е в ход. То напредва. Това е процес. За вас, на които говоря, това не е просто момент във времето.

Някои от вас ми казаха „Е, тогава съм разстроен. Защо реших, че трябва да премина през този продължителен процес и опит, когато другите ще имам момента просто да завъртят ключа? Ще ми се просто да бях избрал момента на пробуждането?.

Скъпи сърца, това е вашата служба. Това е, което казахте на Майката/Бащата/Едно и на всички – на Съвета, на Небесното Събрание, на вашите звездни братя и сестри „ Ще отида и ще подготвя пътя”. Това е като да засееш семето в нивите, така че, когато дойде пролетта, буквално да има нещо, което да расте и да бъде пожънато. Това е, което правите. И да, това е, защото сте силни, вие сте водачи, вие показвате пътя. Но това бе ваш избор, не наш.

Това отговаря ли на въпроса ти, или дори започва ли да отговаря на въпроса ти, Стив?

СБ: О, да, Боже. Но знам, че някои хора се борят с това как да мислят върху целия въпрос за Издигането, имам предвид, а не просто тяхното лично Издигане, но също и издигането на Гая. Вярвам, че някои хора мислят, че ще се издигнат, но няма да се преместят от това трето измерно място. Някои хора мислят, че – извинете ме, трябва да съм ясен – ще се издигнат и ще изоставят всичко от третото измерение, просто ще изчезнат от него, ще се покажат в петото. Някои, разбира се, ти каза, че някои хора ще се върнат.

Така че, от гледна точка на наблюдател, от гледна точка на хората, оставащи в третото измерение, дали хората, които се извисяват рано – мислят, че не се връщат за секунда, просто, за да говорят за това, ако можехме – дали те изчезват от погледа в третото измерение? И кога самата Гая се издига, дали тя изчезва от погледа в третото измерение? И ако е така, какво се случва с хората, които са били в третото и не отиват в петото измерение?

Можеш ли да ни помогнем да разберем какво ще се види по време на процеса на Издигането, моля?

ААМ: Необикновените, уникални и красиви качества на това Издигане, на това чудесно разгръщане на Издигането на Гая и всичко на нея, е, че вие поддържате физическа форма. Ето защо физическите ви тела се променят, бивайки приспособявани – смея ли да кажа, ъпгрейдвани, или регенерирани? Защото това е, а да има…Гая все пак възнамерява да има физическа форма.

Така че не става дума физическата форма да бъде изоставена. Не. И така, тя се поддържа. Не става дума за това една минута да сте в тялото си, а в следващата да нямате тяло, както сте просто в духовна форма. Не е това. Дали сте в по-лека форма?Да. Но това все пак е физическа форма.

СБ: Но не е в третото измерение, Боже, така ли?

ААМ: Правилно. Може да мислите за Гая като за много голямо тяло, каквото е тя, но като вас тя също се разширява и расте. И така за кратък период, на самия край на Гая ще изтласка върха на третото, което е опит от физическия свят. Ще бъде ли това закотвено в третото царство, третото измерение? Не.

Но какво правите вие – искам да отделя време да обясня това – вие отивате в по-висшите реалности, измерения, но все пак оставате в реалността на 12-те измерения и 12-те равнини във всяко от тези измерения. Сега, чрез закотвяне в петото чрез седмото, това, което имате, е капацитетът да изберете физиката, макар и тя да не е толкова плътна колкото старата трета реалност, но не става въпрос, както мислите, че физическото просто изчезва.

Сега, променя ли се това?Да, променя се. Защото в петото измерение няма място за качества, които хората развиха и към които се прилепиха. Те просто не съществуват. Така че, това, за което питате – чувствай се свободен да ме прекъснеш, скъпо сърце, няма да се обидя…

СБ: Благодаря.

ААМ:…тези, които са в третото измерение сега могат да те видят. Това е почти като огледален ефект: в петото измерение, вие сте способни да достигнете надолу…Мислете за това сякаш аз бях пред вас сега. Виждат те, изпитват те, но те все още имат третоизмерен опит. Но няма да са в състояние да имат този опит за много дълго, просто, защото Гая се движи напълно извън това. Следователно, да останеш на Гая, ти се издигаш и ти се издигаш към по-висока вибрация. Да, знаем, че често казваме различно, но наистина е по-висока честота, от където имате достъп до 12-те реалности.

Тези, които избират да не се издигнат, но взеха сърдечно, умствено, духовно решение, че те просто, дори не до последния момент, че няма да изберат промяната, то те ще са в различно…те ще са преместени на друго място, да го кажем така, там, където ще продължат да имат третоизмерен опит и на тях ще им се струва така, сякаш нищо действително не се е променило.

Те няма да са на Гая, защото Гая е другаде, но ще са в ситуация, където вярват, че са на Гая и това, което наблюдават е все още същото – докато те извършат това, което е изборът им, или умрат. На който етап те ще се върнат вкъщи. И по време на прегледа им те ще разберат какво се е случило, защото няма осъждане в това. Има само пламенни предложения и вяра, защото няма човешко същество или някакво създание, в това отношение, което се е въплътило сега и което да не е направило това с пълно знание за това, което се случва.

Забравили ли са мнозина?Да. Но им се дава – съзнателно, подсъзнателно, съзнателно, подсъзнателно – дава им се достатъчна възможност да си спомнят и ако не си спомнят, просто да кажат „Е, това има смисъл. Мисля, че ще направя това. Сърцето ми, то ме призовава”.

Сега,  другата част от това , а това е където вие, които извършихте толкова много старателно и красиво, красиво приготовление, казвате „ Е,ако те не са извършили никаква подготовка и не осъзнават какво се случва, тогава как са подготвени?” Тези промени все пак се случват, фино, в цялото население. Майката и Бащата не казват „ Ние просто ще излъчваме към този сектор от вярващи или съзнателни същества”. Не, всяко същество на планетата е докоснато. Паспортът, билетът, входът за Издигането е Любов. Винаги е била. Това е. Това е връщане към Любовта.

И така, ако същество, ако жена от Африканските равнини, която никога не е виждала телевизор или никога не е посещавала 2012 Scenario , която никога не е чувала за Съвета на Любовта, която не познава архангелите, но носи любовта в ядрото си, която обича Гая и семейството си, която цени залеза и която говори с древните, която е въплъщение на любовта, разбира се, ще се издигне. Защото чистотата я има.

Така че, това е основният момент, не само колективно, но индивидуално. Именно чувството и въплъщението, не просто думите, празните думи, които толкова често чуваме, празните обещания. Толкова много човешки същества забравиха дълбокото, истинското значение на обещанието или клетвата или ангажимента. Но ако олицетворяваш любов, то тогава си готов да вървиш.

Бих ли могъл да го обясня по-просто от това?

СБ: Не, не мисля, че би могъл. Хората се опитват да визуализират какво ще се случи с Издигането. И така една друга дискусионна област е, също така, е, ще се събудя ли – така да се каже на 22 декември и дали ще се намеря в същия си апартамент? А аз за мен мога да кажа (смее се), надявам се да получа нова квартира! Но ще се събудя ли в същия апартамент, в същата къща? Как ще изглеждат те? Какво ще се е променило? Какво ще остане същото?

ААМ: Вие ще сте се променили. Възприятието ви ще се е променило. Сърцето и способността ви да виждате и приемате ще са се променили. Вашата способност най-сетне да  приемете себе си като пълен съ-творец и творец ще се променила.

Така че не става въпрос, че Земята както я познавате или апартамента или дома ви, са се променили, а вашето възприятие за това незабавно се е променило. И когато се събудите, излезте навън! Защото ще имате възприятие за Гая, което е ярко и ясно и блестящо и излизащо отвъд всичко, което сега можете да разберете.

Сега, какво ще се случи? Да, ще получиш нова квартира, скъпо сърце. А причината ще е, че ще се огледаш и ще кажеш: ” Това не е, което избирам. Не е така, както искам да живея.” И така ще е, използвайки играта на творческите кодове, ти веднага ще започнеш да подравняваш фината енергия, молекулните кодове в нещо, което е напълно подходящо.

Петата реалност е далеч по-гъвкава. Вие мислите за третото измерение като за много твърдо и то беше такова, защото то стана солидно поради фалшивите представи. Но другаде не е така. И така, вие може да си създадете Тач Махал на 23 декември, а на 1 януари може да кажете „Това е твърде много. Самотен съм.” И да пренаредите молекулите в къща в Котслоудс. Но това ще е на физически план.

И това ще е в обединението с братята ви, с братята и сестрите ви от звездите, човечеството, да представи и да създаде общности, не просто структури, защото структурите са средно ниво. Но позволете ни да предложим, структурите, които ще бъдат създадени са невероятно по-красиви от земните структури, които имате в момента. Да, вече има някои красиви примери от архитектурата на петото измерение, градове от Светлина вече на вашата планета. Но като цяло това е много прозаично.

И така, ние не се опитваме да създадем ситуация, където ви казваме, че ще се събудите и ще мислите, че или сте полудели, или халюцинирате или че сте изгубили всичко, за което сте се грижили. Не, случаят не е такъв. Но ще се събудите с пълно съзнание, че е нов ден.

А това е блажено. Това е радостно. За вас, които показвате пътя, има чувство, а това е чувство, умствена война понякога, че сте хванати между едно, между друго. Това не е вашето въображение! Вие сте. Защото вие установявате матрицата. Вие направлявате. Буквално се намирате в различни измерения. И родени в трето измерната реалност, вие не сте свикнали с нея.

Но трябва да кажа, като цяло, вие зрелищно се справяте с приспособяването. А вашето съ-творение – и да, нека  също да поговорим за това за момент. Точно сега, скъпи указващи пътя, вашите съ-творения и творенията ви се фокусираха основно върху подготвянето на човешкия колектив за това, което предстои, за прехода, за Издигане, за връщане на плана на Майката.
Така че вашите творения бяха в процес на писане, на блогове, на музика, на изграждане на общности, на изцеление, на учене, на отърваване от старите начини на човешко поведение, на навлизане в новите парадигми на комуникация и разбиране, разширяване на сърцето, на физическото ви аз, на менталното и емоционалното аз един спрямо друг в споделяне на информация. Защото не искам да кажа, че информацията не е важна. Истината е невероятно важна. Така че вашите творения бяха фокусирани основно върху помагане да се пригодят вибрациите, върху помощ към колектива да се справи с тази нова честота.

И така, когато се обърнеш към мен и кажеш: „ Михайл, казваш, че съм в петото и се закотвям в новото, но все още имам проблеми със здравето си, с плащането на сметките си, с апартамента”, казвам ти, скъпо сърце, да. Поради същността на щедростта на сърцата ви, вместо да клоните към физическите нужди, вашето творение клони към колектива, в разчупването и освобождаването и елиминирането с нас – но във физическата реалност – на старите парадигми.

И заради това нашата благодарност е огромна. И ние искаме да знаете, че ние дълбоко оценяваме и сме отдадени на това партньорство, защото то е истинско. Това е истинско партньорство. Вие не се тревожите за окачването на нови завеси, когато синът ви има нервен срив, когато съпругата ви има сърдечен пристъп. Вие обръщате внимание на това, което е необходимо и което е най-важно. А това, като показващи пътя, е точно което правите.

Ние знаем, че като човешки същества, които населиха тази равнина на третото измерение вие не можете друго, освен да мислите чрез физически термини. И няма значение колко пъти повтаряме” Всичко ще е наред, не се притеснявайте”, ние знаем, че това са отправните ви точки. Разбираме това. И ето защо в менталната фаза на почистването и хармонизирането някои от онези прикачвания са затъмнени, не са премахнати, бледи, ребалансирани.

Когато излезете навън и дърветата започнат да ви пеят, ще разберете.

СБ:  А тревата, а водата?

ААМ: Да! И когато водата ви прикани да дойдете, не просто да поплувате или да се потопите, но да се присъедините към нея с взаимна връзка, така че вие да прибавите енергийното си поле към тяхното, това е напълно различно преживяване, не само за физиката, но за емоцията, за връзката, за това да си в общността. Това е промяната.

А да правиш, да имат този опит, е необуздана радост. Ето защо ние продължаваме да свирим на струните на радостта.

СБ: Мисля, че хората не осъзнават това, Лорд. Мисля, че това, което им липсва в мисленето за петото измерение, е просто степента на блаженство и начинът, по който това блаженство прави всичко по-добро. То подобрява всичко.

ААМ: Това е така, то подобрява всичко. Но една от ключовите съставки на подобрението е пробуденото съзнание на хората. Сега, Гая се премести значително и дори преди това движене водата говореше на дърветата и на пясъка. Цветята говореха с растенията и жабите. Имаше далеч повече хармония в природата, в царствата и Гая, отколкото хората осъзнаваха напълно.

Така че, да. Дали ще е по-лесно? Да. Например, вие много говорите за финансовия стрес. Когато сте във вашето съ-творение, когато можете да задвижвате и си спомните как да тъчете молекули и кодове, тогава чувството, което стана силно доминиращо във вашата третоизмерна реалност на нужда, разбира се свързана с алчност и контрол и недостиг, това е минало.

Сега за вас е трудно дори да си представите да си е заминала нуждата, просто да ядете, защото чувствате, че ви се яде, защото искате да имате този опит, защото по природа сте обединени, така че да има обмен и така вие също сте по-съзнателни спрямо това какво бихте яли, относно това, което бихте споделили и какво бихте приели.

И така, ние разбираме, че всички вие сте склонни да мислите в солидни физически термини, но скъпи сърца, имате поговорка и тя е вярна, най-доброто тепърва предстои!

СБ: Добре, Боже. Вероятно ще ми позволиш да те прекъсна тук. Преди всичко трябва да кажа, извинявам се на Ащар, със сигурност ще го имаме тук следващата седмица. И тогава, позволи ми да изброя въпросите, които останаха, Боже, а ти можеш да избереш да отговориш на тях както искаш, мисля, за около четири минути, които ни остават.

Единият е, мисля, че хората биха искали да бъдат уверени отново за това, което ще видим да се случи и какво ще се случи на децата им и домашните им любимци. Дали те ще отидат просто автоматично с тях? Това е първият въпрос.

Вторият въпрос е, мисля, че те искат да знаят какво ще видят наблюдателите на 21 декември. Дали те ще видят Земята просто да изчезва? Или дали тя ще експлодира на милион парчета? Какво ще видят наблюдателите?

И третият въпрос е, дали нашето пристигане в петото измерение значи, че ще имаме всичките си сили незабавно или ще има обучение, процес на растеж, който ще се случи?

И последният въпрос е, ще пристигнем ли на – и разбира се, предполагам, че ще е различно за различните хора, но - дали масовото население ще пристигне в по-ниското пето измерение, първата равнина на под-равнината на петото измерение? И дали техният опит в това по-ниско пето измерение ще е различен от опита на някого в по-високото пето измерение?

Това са моите въпроси, Боже.

ААМ: Разбира се, ще отговоря първо на последния ти въпрос и отговорът е да. Разбира се, че има процес на разширение и това ще бъде отваряне. Но то - позволете ми да съм ясен: То е отваряне, не е борба. Това е разцъфване, радостно разцъфване.

Децата и домашните любимци: Освен, ако нямате домашен любимец, който е напълно решен да отиде със собственика си, а остава в петото, което е малко вероятно, цялото животинско царство ще се придвижи.

Децата са невинни и чисти, даже онези, които са били малтретирани и наранени. Има сладост и любов. Децата ще преминат. Така че не се тревожете за тях.

СБ: С родителите си, по същото време?

ААМ: Да, правилно. Това е изпитание на любов. А ние не бихте разделили семействата, защото би било сърцераздирателно!

СБ: Така е …

ААМ: Така че, да.

СБ: …не се налага майката да сложи детето си в леглото, или…те просто ще отидат, когато и ние отидем, и няма нужда да се прави нищо. Вярно ли е това?

ААМ: Това е вярно.

СБ: Добре. Какво ще видим – е, преди всичко, когато пристигнем в по-ниското пето измерение, ще имаме ли всички сили, от които се нуждаем, незабавно или ще има процес на обучение? И какво ще видим…

ААМ: Ще има малко процес на обучение, защото мие може да мислите за това като за процес на приспособяване. Но това не е продължително, не е изтощително, не е трудно. А нивото на разширение, което вие незабавно ще изпитате е толкова огромно, че няма да кажете „ Дайте ми още, дайте ми още!”

З а около ден. Е, ден, както вие сега разбирате като време или ден. Но, не се тревожете за това. Да, вие ще имате разширяване на способностите. Защото – не забравяйте какво ви казваме! - всеки от вас, възлюбени слушатели, донесе всичките си способности в този живот. Вие не оставихте нищо вкъщи. Така че всички те ще бъдат активирани.

Някои от вас изведнъж ще станете толкова продуктивни в музиката и изкуствата. Други, най-сетне, ще обясняват квантовата физика на звездите. Така че ще има отваряне. Но има ли място за растеж? Скъпо сърце, вселената е безкрайна, вие също.

(музиката се усилва)

А обяснението на Стивън Куук за Светлината проникваща Гая, разширението на Светлината, това е много добър образ за поддържане.

Останете в любов и останете в мир. Довиждане.

СБ: Благодаря ти много, Боже.

Превод: Tauno
[end]
This is the link to Stephen Cook’s explanation: http://the2012scenario.com/2012/07/definitions-visions-and-meanings/

http://marchofmillions.blogspot.pt/2012/08/archangel-michael-passport-to-ascension.html

No comments:

Post a Comment

The Declaration of Human Freedom

The Declaration of Human Freedom

http://stevebeckow.com/wp-content/uploads/2011/02/Earth1.jpg


Every being is a divine and eternal soul living in a temporal body. Every being was alive before birth and will live after death.

Every soul enters into physical life for the purpose of experience and education, that it may, in the course of many lifetimes, learn its true identity as a fragment of the Divine.

Life itself is a constant process of spiritual evolution and unfoldment, based on free choice, that continues until such time as we realize our true nature and return to the Divine from which we came.

No soul enters life to serve another, except by choice, but to serve its own purpose and that of the Divine from which it came.

All life is governed by natural and universal laws which precede and outweigh the laws of humanity. These laws, such as the law of karma, the law of attraction, and the law of free will, are decreed by God to order existence and assist each person to achieve life’s purpose.

No government can or should survive that derives its existence from the enforced submission of its people or that denies its people their basic rights and freedoms.

Life is a movement from one existence to another, in varied venues throughout the universe and in other universes and dimensions of existence. We are not alone in the universe but share it with other civilizations, most of them peace-loving, many of whom are more advanced than we are, some of whom can be seen with our eyes and some of whom cannot.

The evidence of our five senses is not the final arbiter of existence. Humans are spiritual as well as physical entities and the spiritual side of life transcends the physical. God is a Spirit and the final touchstone of God’s Truth is not physical but spiritual. The Truth is to be found inward.

God is one and, because of this, souls are one. They form a unity. They are meant to live in peace and harmony together in a “common unity” or community. The use of force to settle affairs runs contrary to natural law. Every person should have the right to conduct his or her own affairs without force, as long as his or her choices do not harm another.

No person shall be forced into marriage against his or her will. No woman shall be forced to bear or not bear children, against her will. No person shall be forced to hold or not hold views or worship in a manner contrary to his or her choice. Nothing vital to existence shall be withheld from another if it is within the community’s power to give.

Every person shall retain the ability to think, speak, and act as they choose, as long as they not harm another. Every person has the right to choose, study and practice the education and career of their choice without interference, provided they not harm another.

No one has the right to kill another. No one has the right to steal from another. No one has the right to force himself or herself upon another in any way.

Any government that harms its citizens, deprives them of their property or rights without their consent, or makes offensive war upon its neighbors, no matter how it misrepresents the situation, has lost its legitimacy. No government may govern without the consent of its people. All governments are tasked with seeing to the wellbeing of their citizens. Any government which forces its citizens to see to its own wellbeing without attending to theirs has lost its legitimacy.

Men and women are meant to live fulfilling lives, free of want, wherever they wish and under the conditions they desire, providing their choices do not harm another and are humanly attainable.

Children are meant to live lives under the beneficent protection of all, free of exploitation, with unhindered access to the necessities of life, education, and health care.

All forms of exploitation, oppression, and persecution run counter to universal and natural law. All disagreements are meant to be resolved amicably.

Any human law that runs counter to natural and universal law is invalid and should not survive. The enactment or enforcement of human law that runs counter to natural and universal law brings consequences that cannot be escaped, in this life or another. While one may escape temporal justice, one does not escape divine justice.

All outcomes are to the greater glory of God and to God do we look for the fulfillment of our needs and for love, peace, and wisdom. So let it be. Aum/Amen.

http://stevebeckow.com/worldwide-march-millions/declaration-human-freedom/.


WikiLeaks
Help us fight the extrajudicial US banking embargo: have you contributed to WikiLeaks this month?

Don’t Abandon Julian Assange Now

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
Index

Galactic Family and Keshe

Click the button CC to choose your language subtitles

JAIL THE BANKERS

The 2012 Scenario

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST
T O R O N T O

Profile for Fran Zepeda

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日
Japanese

Qu’est ce qu’être humain? par Steve Beckow