They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011Followers

Tuesday, August 28, 2012

Hungarian - Felemelkedés –„Mi van, ha?”

Felemelkedés –„Mi van, ha?”


2012. augusztus 23.
Közzétette: Steve Beckow


Family 374


Mihály Arkangyal szerint sokaknak közülünk „mi van, ha” – félelmei vannak a Felemelkedéssel kapcsolatban. Mi van, ha a Felemelkedést elhalasszák, mi van, ha a szeretteink nem jönnek velünk, mi van, ha… a kérdéseink folytatódnak. Augusztus 17-én, az utolsó felolvasásom alkalmával azt kérdezte:


„Beszélj a Felemelkedés körüli ’mi van, ha’ aggodalomról és félelemről, amit olyan sokan éreznek. mert…ez árnyak között rejtőzik…


„Amiről beszélünk azok az emberek félelmei. A ’mi van, ha’ -félelmeik. Nincs ’mi van, ha’. De a ’mi van, ha’ – félelem… A ’mi van, ha’ valahol egy kozmikus vicc… Nem arról van szó, hogy nem értékeljük a vicceket. Szeretjük a vicceket. És a mi elképzelésünk a viccekről nagyban különbözik a tiétektől. De sosem lenne vicces megbántani oly sokakat.” (1)


Tehát, próbáljunk meg nekigyürkőzni néhány ’mi van, ha’-nak.


Kérdés: Van bármi esély arra, hogy a felemelkedés elhalasztódjon a megadott 2012. december 21-i időpontról vagy korábbról?


Mihály Arkangyal: Ez a Forrás Terve. Ez nem a mi tervünk. Ez nem a ti tervetek. Igen, mi vagyunk a végrehajtói ennek a tervnek. De nincs halasztással vagy törléssel kapcsolatos terv. (2)


Kérdés: Van bármi esélye annak, hogy rossz helyen leszünk rossz időben a Felemelkedéshez?


SaLuSa: Legyetek biztosak abban, hogy mindannyian jó időben lesztek a végső időkre és kövessétek a belső hangot, ha erős késztetést éreztek arra, hogy máshova menjetek. Ilyen időkben egész valószínű, hogy vágyat fogtok érezni arra, hogy közel legyetek a családotokhoz, és ha így lesz, akkor tegyétek meg ezt, ha tudjátok.” (3)


Kérdés: A családok együtt fognak felemelkedni?


SaLuSa: Sok család együtt fog felemelkedni, bár ez nem lesz érvényes mindenkire, mivel minden lélek szabad akaratából kell, hogy engedélyt adjon erre. Tartsátok észben, hogy különböző lelkek csoportjaira hivatkozunk, amelyek acélból jönnek össze, hogy elősegítsék a közös fejlődésüket.


Mindig lesznek jövés-menések ezeken belül, és nagyon kevés lélek fog állandóan ottmaradni élet-élet után. Legyetek elégedettek azzal, hogy minden olyan kapcsolat, melyet korábban kötöttetek, ha rövidek voltak, ha nem, hiszen szándékosak voltak, mint a tapasztalásaitok részei és mind értékes volt a maga módján. (4)


Kérdés: A családok háziállatai fel fognak emelkedni és a családdal fognak felemelkedni?


Máté (Matthew Ward): A földi állatok és növények élete automatikusan a bolygóval együtt fog folytatódni, az állatok királysága újra békéssé válik. (5)


Az állatok lelkének ártatlansága automatikusan engedi, hogy Gaia-val együtt utazzanak. (6)


Azok az állatok, amelyeket szeretnek és gondjukat viselik, automatikusan a családjukkal együtt utaznak majd tovább. (7)


Kérdés: Vannak vitáim a családtagjaimmal. Muszáj velük maradnom?


SaLuSa: Nincs más idő, csak a jelen, hogy felülvizsgáljátok a kapcsolataitokat a barátaitokkal és a családotokkal. Gyakran, amikor inkarnálódtok (leszülettek), olyan lelkekkel kerültök egy helyre, akiket korábbi életeitekben ismertetek és valószínűleg az, hogy vitáitok vannak, valószínűleg azért van, mert szükséges újra szembenézni velük.


Ha vannak köztetek akadályok, akkor ez minden életben folytatódik mindaddig, amíg meg nem oldjátok. Amikor pedig ismét egy helyre kerültök egy családban, ellentétes érzéseitek vannak egymás felé, de nem tudjátok, miért. A családtagoktól elvárt, hogy megpróbáljanak kijönni és ki is jöjjenek egymással, ezért remélhető, hogy az ellentétek sokkal könnyebben megoldódhatnak. Mindemellett nem mindig van így, és rosszabbá is válhatnak.


Tehát, ha felismeritek, hogy ilyen helyzetben vagytok, vegyétek észre, hogy ez miből adódott és tegyetek egy lépést afelé, hogy a kapcsolatotokban kijavítsátok a sérüléseket. Néha a legnehezebb rész a megbocsátás képessége – és ez nem a gyengeség jele a ti oldalatokon. Legyetek az elsők, akik olajágat ajánlanak fel, mert ez kiengedi azokat a negatív érzelmeket, amik önmagatokban vannak.


Jobb lenne megbeszélni a problémát most, mintsem hagyni elmérgeződni és veletek maradni. Akik ragaszkodnak ahhoz a gondolathoz, hogy ők az áldozatok, azoknak meg kellene érteniük, hogy a karma a problémák megoldásának folyamata két ember között, amiben mindketten egyformán érintettek. (8)


Máté: Elsőként magatokért vagytok felelősek. Ez nem önzés vagy egoizmus, nem is szeretethiány és mások figyelmen kívül hagyása. Ez csupán annyit jelent, hogy olyan döntéseket hozhattok, melyek egy irányba mutatnak az ösztöneitekkel és szándékaitokkal, a lelketek tudatos vezetésével, mely olyan utakra terelget benneteket, ahol olyan tapasztalatokat válasszatok ez életetek alatt, melyekre szerződést kötöttetek. Ez tartalmazhat változásokat a kapcsolatokban, munkában, lakhelyben, csoporttagságban vagy más érdeklődési körökben és tevékenységekben. (9)


Kérdés: Mi van, ha egy szeretett személy nem akar felemelkedni?


SaLuSa: A tervek alapján biztosítva van, hogy amennyi lélek legyen kész felemelkedni, amennyi csak lehetséges. Bár nincs semmi kényszer azokon, akik úgy döntenek, hogy a harmadik dimenziót választják, de ők e megtapasztalás folytatása végett máshova lesznek elhelyezve.


Nem kell kudarcnak tekinteni, ha valaki nem érte el a Felemelkedést, mivel végtelen életetek van és teljes szabadságotok arra, hogy olyan sokáig maradjatok alsóbb rezgésszinten, amennyit csak akartok. Végül minden lélek felemelkedik, mivel bármilyen hosszú időn át lehetetlen továbbra is ellenállni a magasabb rezgéseknek. (10)


Kérdés: Mit mondhatunk azoknak a fiatal gyerekeknek, akik szülei inkább a halált választják, mintsem megváltoztassák a vallásos hitüket és ki fogja gondját viselni azoknak a gyermekeknek, akik elárvulnak?


Máté: Sokan, akik vallási vagy tudományos hite életük alapját képezi, inkább az eltávozást (halált) fogják választani, mintsem azt, hogy elfogadják a közelgő igazságokat, amik mélységesen különböznek attól, amit nekik tanítottak. (11)


A döntés arról, hogy mikor hagyják el ezt az életet, lélek-szinten történik, eredeti vagy módosított szerződésekben, és senki sem tudja még a saját szerződését sem, még kevésbé másét. Minden, amit valaki haláláról tudhattok az, hogy mi volt az oka - például egy testi sérülés, vagy rák, szívelégtelenség, aneurizma (ütőértágulat), vagy más orvosi diagnózis. Tehát merész dolog azt hinni, még merészebb feltételezni azt, hogy a vakbuzgó emberek, akik meghalnak, amikor a gyerekeik fiatalok, inkább ezt válasszák, a hitük megváltoztatása helyett.


A vallás miatti nyílt önfeláldozás nem ugyanaz, mint ami valaki szívében vagy elméjében van. Azok az emberek, akikről sosem gondolnátok, hogy hinnének olyan dolgokban, ami az ő egyházuk tanításai ellen van, talán hallgatnak lélek-szintű üzenetekre; viszont néhány legsötétebb személy közöttetek egyházi szolgálatot lát el vagy magas tisztségeket tölt be…


Ha mindkét szülő meghal, a gyerekekre ugyanazok a családtagok, barátok vagy törvényes gyámok gondoskodnak majd, akik akkor tennék, ha most történne. A tudatosság növelésével, mint ahogy a rezgésszintével is, a gyerekek sokkal tudatosabbak és rugalmasabbak, mint gondolnátok, és amikor a telepatikus csatornák megnyílnak majd, ők és a szüleik bármit meg tudnak beszélni, amit csak akarnak. (12).


Kérdés: Sokan eltávoznak majd ebben az időben?


Arcturian csoport: Sokan úgy döntenek majd, hogy ebben az időben eltávoznak. Ne sirassátok őket, hanem kívánjátok, hogy kellemes útjuk legyen vissza, hazafelé. Mindenkinek kivétel nélkül meg van a lehetősége arra, hogy maradjon és az is, hogy menjen a dimenziós elmozduláskor. Tudjátok, hogy nincs halál, nincs ok belemerülni a félelembe és szomorúságba azok kapcsán, akik elmennek, hiszen egyszerűen csak egy másik helyre költöznek. Ők ott, a másik oldalon mindig hallanak benneteket. Küldjetek nekik szeretetet és fényt, de ne folyamatosan foglaljátok le őket, mert ez a földhöz köti őket is és azt az energiát is, amit választottak a távozáskor. Visszatartja őket a saját útjuk folytatásától.


Ha valaki félbehagyott ügy esetén otthagy benneteket, lehetőségetek van arra, hogy bármilyen energetikai kötelet eltávolítsatok és megbocsássatok, ha szükséges. Küldjetek szeretetet és tekintsétek lezártnak a dolgot. Félbehagyott ügyek – magában foglalva a megbocsátást – gyakran visszatarthatják a szeretett személyt, mert szükségük van ugyanannyira a lezárásra, mint azoknak, akiket hátrahagytak. A lezárásra mindig lehetőség van, még akkor is, ha mindketten testben élnek vagy egyikük sem él testben. (13)


Kérdés: Mi teszi lehetővé valakinek a felemelkedést?


Máté: A testben lévő fény az, ami átalakítja a szén-alapú sejtszerkezetet egy kristályformájúra, mely képessé teszi a testet arra, hogy az energia magas rezgésszintjén éljen, túl a harmadik dimenzió sűrűségén. (14)


SaLuSa: Közületek csak azok lesznek képesek azokhoz az energiákhoz csatlakozni, akik elég magasra emelték rezgésszintjüket. Ily módon alakul az igazság beépülése, hogy csak azok a Fényből valók tudnak az új dimenzióban létezni. (15)


Kérdés: Muszáj sok mindent tudni a Felemelkedésről ahhoz, hogy felemelkedhessünk?


SaLuSa: Nem szükséges teljesen felvilágosultnak lenni a Felemelkedéshez ahhoz, hogy felemelkedhessetek, hanem egyszerűen jó szándékúnak kell lennetek és meg kell élni azt a szeretetet, ami a szívetekben van, minden életforma részére. (16)


Kérdés: Mi a helyzet azokkal, akik ebben a késői időben ébredtek fel?


SaLuSa: Néhány lélek létezése, akik épp csak most ébredtek fel, darabokra tört. És rövid időre ahhoz fognak ragaszkodni, amiről azt hitték, hogy az igazság.
Fontos, hogy észrevegyék azt, hogy az eljövendő változásoktól nem kell félni. Nincs túl késő megváltoztatni a gondolkodási mintájukat sem azért, hogy megengedjék felemelkedni a tudatossági szintjeiket és önmagukat a Felemelkedés 

útjára helyezzék. (17)


Lábjegyzék

(1) Mihály arkangyal Linda Dillon által; Felolvasás Steve Beckow-al 2012. augusztus 17.

(2) Loc. cit. (=az idézett helyen)

(3) SaLuSa 2011. augusztus 5.

(4) Loc. cit. (=az idézett helyen)

(5) Máté üzenete 2005. március 13. http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm

(6) Máté üzenete 2004. február 8.

(7) Máté üzenete 2004. február 8.

(8) SaLuSa, 2012. július 11.

(9) Máté üzenete 2012. július 4,

(10) SaLuSa, 2012. április 18.

(11) Máté üzenete 2012. január 4.

(12) Máté üzenete 2012. március 1.

(13) Az Arcturian Csoport, 2012. június 3. http://www.onenessofall.com/

(14) Máté üzenete 2012. január 4.

(15) SaLuSa, 2012. január 9.

(16) SaLuSa, 2011. július 5.

(17) SaLuSa, 2012 május 28.

Fordította: Vénusz


No comments:

Post a Comment

The Declaration of Human Freedom

The Declaration of Human Freedom

http://stevebeckow.com/wp-content/uploads/2011/02/Earth1.jpg


Every being is a divine and eternal soul living in a temporal body. Every being was alive before birth and will live after death.

Every soul enters into physical life for the purpose of experience and education, that it may, in the course of many lifetimes, learn its true identity as a fragment of the Divine.

Life itself is a constant process of spiritual evolution and unfoldment, based on free choice, that continues until such time as we realize our true nature and return to the Divine from which we came.

No soul enters life to serve another, except by choice, but to serve its own purpose and that of the Divine from which it came.

All life is governed by natural and universal laws which precede and outweigh the laws of humanity. These laws, such as the law of karma, the law of attraction, and the law of free will, are decreed by God to order existence and assist each person to achieve life’s purpose.

No government can or should survive that derives its existence from the enforced submission of its people or that denies its people their basic rights and freedoms.

Life is a movement from one existence to another, in varied venues throughout the universe and in other universes and dimensions of existence. We are not alone in the universe but share it with other civilizations, most of them peace-loving, many of whom are more advanced than we are, some of whom can be seen with our eyes and some of whom cannot.

The evidence of our five senses is not the final arbiter of existence. Humans are spiritual as well as physical entities and the spiritual side of life transcends the physical. God is a Spirit and the final touchstone of God’s Truth is not physical but spiritual. The Truth is to be found inward.

God is one and, because of this, souls are one. They form a unity. They are meant to live in peace and harmony together in a “common unity” or community. The use of force to settle affairs runs contrary to natural law. Every person should have the right to conduct his or her own affairs without force, as long as his or her choices do not harm another.

No person shall be forced into marriage against his or her will. No woman shall be forced to bear or not bear children, against her will. No person shall be forced to hold or not hold views or worship in a manner contrary to his or her choice. Nothing vital to existence shall be withheld from another if it is within the community’s power to give.

Every person shall retain the ability to think, speak, and act as they choose, as long as they not harm another. Every person has the right to choose, study and practice the education and career of their choice without interference, provided they not harm another.

No one has the right to kill another. No one has the right to steal from another. No one has the right to force himself or herself upon another in any way.

Any government that harms its citizens, deprives them of their property or rights without their consent, or makes offensive war upon its neighbors, no matter how it misrepresents the situation, has lost its legitimacy. No government may govern without the consent of its people. All governments are tasked with seeing to the wellbeing of their citizens. Any government which forces its citizens to see to its own wellbeing without attending to theirs has lost its legitimacy.

Men and women are meant to live fulfilling lives, free of want, wherever they wish and under the conditions they desire, providing their choices do not harm another and are humanly attainable.

Children are meant to live lives under the beneficent protection of all, free of exploitation, with unhindered access to the necessities of life, education, and health care.

All forms of exploitation, oppression, and persecution run counter to universal and natural law. All disagreements are meant to be resolved amicably.

Any human law that runs counter to natural and universal law is invalid and should not survive. The enactment or enforcement of human law that runs counter to natural and universal law brings consequences that cannot be escaped, in this life or another. While one may escape temporal justice, one does not escape divine justice.

All outcomes are to the greater glory of God and to God do we look for the fulfillment of our needs and for love, peace, and wisdom. So let it be. Aum/Amen.

http://stevebeckow.com/worldwide-march-millions/declaration-human-freedom/.


WikiLeaks
Help us fight the extrajudicial US banking embargo: have you contributed to WikiLeaks this month?

Don’t Abandon Julian Assange Now

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
Index

Galactic Family and Keshe

Click the button CC to choose your language subtitles

JAIL THE BANKERS

The 2012 Scenario

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST
T O R O N T O

Profile for Fran Zepeda

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日
Japanese

Qu’est ce qu’être humain? par Steve Beckow