They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011Followers

Thursday, August 23, 2012

Magyar: Mihály Arkangyal beszél az ötödik dimenzióbeli fizikai, mentális és érzelmi testünkről 2012. augusztus 6.
A legtisztább jelzője annak, ami ebben a Felemelkedési folyamatban történik, az a szívetek. Ez a lényetek központja, ismeri és eldönti, hogy a szeretetet választod, hogy örömtelibb leszel…a fizikai formádban. Kezdjétek el érezni, hogy újraépültetek és azt javasoljuk, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is…Graham Dewyea: Helló és üdvözlünk mindenkit. Egy órát töltünk egy angyallal és Linda Dillonnal, aki a Szeretet Tanácsának csatornája és a „The Great Awakening” (A nagy felébredés – megj. a ford.) írója, és Steve Beckow-val a 2012 Scenario tulajdonosával. Én Graham Dewyea vagyok. Mai vendégeink Mihály Arkangyal és Ashtar Parancsnok.
Ezennel át is adom a szót neked, Steve.

Steve Beckow: Köszönöm, Graham és üdvözlünk, Uram.


Mihály Arkangyal (AAM): Üdvözlet, Mihály vagyok, a béke harcosa, a szeretet szelíd arkangyala. Üdvözlet. Köszöntök mindenkit. Üdvözlöm a beszélgetésről, az újraegyesülésről, az átmenetről, a fejlődésről és az átalakulásról szóló időnkben. Üdvözlet ebben az időben, amit együtt töltünk.

Kezdjük azzal, hogy meggyújtjuk újra az igazság, kék, fényes lángját mindannyiótok szívében, torkában, koronájában, elméjében és lényében.

Igen, tudjuk, hogy gyakoroljátok a türelmet és ez az egyik legnehezebb erény és képesség az emberek számára, mert ez – a nyugton maradás - nem része a természeteteknek, különösen most, az átmenet folyamán. Nem csak egyedül vagy a ma esti műsor hallgatói közt olyan, aki szeretné, ha emlékeztetnék őt arra, hogy nyugton maradjon és csupán megfigyelő legyen. Tehát beszéljünk erről. Szeretett barátom, hol szeretnéd kezdeni?

SB: Nos, Uram, arra gondoltam, hogy ma megvizsgálhatnánk azt, amire oly sok ember kíváncsi. Azt, hogy mi fog történni a december 21-i felemelkedésig – vagy addig, amikor ez megtörténik. Várhatóan mi fog történni a testünkben, az érzelmeinkben, a gyakorlati életben?

AAM: Egy számottevő változás már elkezdődött. Ez különösen igaz azokra, akik ezt a műsort hallgatják; azokra, akik elhatározták lelki szinten jóval az inkarnálódásuk előtt, hogy keresztül fognak menni a Felemelkedésen Gaia-val [Földanyával] és általa, valamint a galaktikusokkal, intergalaktikusokkal és az emberi közösséggel és a hatalmakkal.


Mindenekelőtt tehát ne nagyjuk figyelmen kívül azt, ami már megtörtént. Igen, sokan vannak – mondhatnánk, hogy valójában talán nézhetnénk úgy, hogy a nagy többség – akik nincsenek tudatában annak a sok változásnak, amik a testükben, elméjükben, lényükben történik. De mindamellett ez nem jelenti azt, hogy a változás nincs folyamatban.

Tudjátok, hogy ez nem egy rövid folyamat, és hogy ez már elkezdődött. Gyakran utaltunk arra a 25 éves fejlődésre, melynek része az emberi közösség is, de hogy nagyon érthetőek legyünk: mindannyiótok számára, akik tudatosan és legbelső lényükben elhatároztátok, hogy keresztülmentek a Felemelkedésen, és hogy ezt buzgón és mélységesen fogadjátok életetekben, tudatotokban és lényetekben, azok számára ez a folyamat már az előtt elkezdődött, mielőtt úgy döntöttetek, hogy újjászülettek. Nos, ez már folyamatban volt és építette az egész életeteket.


Nos, tudjátok már, mi a helyzet? Nem fogom a megrekedés [„stuck”] szót használni. Valójában nem fogom többé ezt a szót használni, amikor erre a folyamatra utalok. És kérek mindenkit, hogy felejtse el ezt a szót és javítson ki engem is, ha újra használnám. De azt kérdezitek, milyen változásokra számíthatunk? Én azt kérem mindenkitől, hogy nézzen a szívébe és a testére, a környezetére és az állapotára.
A legtisztább jelzője annak, ami ebben a Felemelkedési folyamatban történik, az a szívetek. Ez a lényetek központja, ismeri és eldönti, hogy a szeretetet választod-e, hogy örömtelibb leszel-e, hogy kevésbé leszel-e izgatott, türelmetlen és ugyanakkor még sokkal lelkesebben fogadod-e az új kalandot és elengeded-e a régi, harmadik világot, a dualitás, a polaritás, minden téves minta valóságát, amit a harmadik dimenzió teremtett meg.


Kezdjétek el érzékelni az újraépülésetek és azt javasoljuk, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is, mert ezek közül sok együtt jár az agyatok, a mirigyeitek, szerveitek, csontvelőtök, szubatomi részecskéitek, DNS-etek, az indigóból kristály-alapúra történő változás részeinek aktiválódásával. Tehát, figyeljetek a fizikai testetekre is.

Nos, jó sokat beszéltünk már a Felemelkedés jeleiről és rengeteget magyaráztuk azokat – kozmikus influenza, szédülés, fásult gondolatok, feltornyosuló hullámok – de a testetek is változásban van, nem csak azért, hogy a magasabb frekvenciákat kibírjátok, megtartsátok, de azért is, mert már több energiával rendelkeztek, magasabb a rezgésetek, több a szeretet és fény bennetek, mint bármikor korábban.

Nos, mit jelent ez fizikailag? Mindenekelőtt azt jelenti, hogy ha vannak olyan állapotok – mentális, érzelmi, kauzális – bármilyen szinten a testeteken belül – és vannak is ilyenek – akkor ezek a felszínre fognak jönni szeretetért, elengedésért, kiengedésért. Tehát ne legyetek meglepve, ha azt gondoljátok „Nos, én dolgozom, nagyon szorgalmas vagyok a munkámban, de ez az asztmás, cukorbetegségi állapotom, mely úgy tűnik, mintha ki akarna törni, rosszabb, mint valaha.„

Vagy ha hirtelen jövő érzelmi nehézségeket, depressziós vagy idegei egyensúlytalanságot tapasztaltok, és még izgatottabban érzitek magatokat, mint ahogy az előző években, ez azért van, mert a fizikai állapototokban lévő helyzet, a lenyomat vagy a kapcsolódás a felszínre igyekszik.

Tehát, hogyan jön ez felszínre és hogyan kapcsolódik ez a Felemelkedéshez? Nos, mindenekelőtt azt mondom nektek, hogy behatolásotok ebben az átmeneti időszakban - Anya/Apa/Egy, a saját vezetőtök, a csillagtestvéreitek - nem hogy csökken, hanem nő és ez a növekedés nagyon gyors. Tehát, több energiával bírtok. És ahogy ez elkövetkezik, ez úgy viselkedik, mint egy tisztítószer, egy porszívó, mint egy kenőanyag, annak érdekében, hogy ezek a dolgok ki és be tudjanak áramolni.

De, ahogy ez újra megjelenik, és ahogy a gyógyulás elkezdődik, azt fogjátok érezni, hogy erősebben rezegtek, fiatalabbak vagytok – a fiatalságot emberi értelemben értem, mert a mi értelmezésünk és a tiétek nagyon különbözik egymástól! De hamarosan mindenre emlékeztek majd!

Azt mondhatjuk, hogy nagyobb rezgésűnek és így fiatalabbnak fogtok látszani. Azt érzitek majd, hogy a testetek, a szöveteitek, a bőrötök, a csontotok, a rugalmasságotok, a szerveitek, hogy az egész testetek harmonikusabban működik, hatékonyabbnak tűnik, sokkal jobban hasonlít arra, akik valójában vagytok. Ezért, fordítsatok figyelmet erre. Figyeljetek jobban azokra a megjelenésekre vagy tulajdonságokra, amiket hosszú időre meg akartatok teremteni, és hirtelen érezzétek úgy, mintha egy nagy áttörés részesei lennétek.

Mondok egy jelentős példát. Sokan közületek beszélnek minden nap hozzám – mindannyiunkhoz beszéltek! – arról, hogy elvesztettek néhány fontot vagy nyertek néhányat. És amit észrevesztek majd az nem más, mint az a könnyebbség, amellyel a fizikai testetek hozzáigazítja magát a számotokra ideális (tökéletes) szerkezethez, drága szíveim. Nos, ez az a fizikai állapot, amire számíthattok.

Most, mert mindannyiótok… A Felemelkedés folyamata közös és mindenkit magában foglal, tehát mindenkit ugyanolyan szívesen látunk. De időbeli keretrendszeretek miatt, néhányatok hirtelen elindult; mások közületek még az ellenálló faktorban vannak egészen a korlát mögött; nemhogy legalább a korláton lennének [hanem még csak mögötte vannak – a ford. megj.]. Tehát, természetesen mind a mentális, mind a fizikai, mind pedig az érzelmi ugyanabban az időben fog fejlődni.

Beszéljünk most a mentálisról. Egy másik dolog, amit észrevesztek majd, és amit önmagatokban is fel tudtok mérni – mert ez az, amit ti valójában kérdeztek – az mindegyikőtök szíve. Akik most hallgatnak bennünket, azok szíve felkiáltott már hozzám azt mondván: „Uram, honnét tudjam? Hogyan lehetnék biztos benne?”

Egy másik mérőeszköz, szeretteim, az, amit az értelmi éleslátásotokkal tegyetek. Ez magában foglalja az érdeklődést az értelmi testetek emlékezetével kapcsolatban (és drága Steve, ezt már te is megtapasztaltad az utóbbi időben) és tartalmazza az érdeklődést az értelmi manőverekben és egy drámai ugrásban – ez egyike azoknak a kvanutmugrásoknak, melyeket mindannyian megtesztek majd – egy olyan kvantumugrásban, amit úgy mondanátok, hogy értelmi éleslátás vagy élénkség.

Tehát, beszéljünk először is az érdeklődés csökkenéséről. Most, nektek, a csatorna és az általam szeretett InLight Rádió [hallgatói] körének része volt néhány olyan beszélgetésnek, amit ma éjjel megosztok a hallgatósággal. Ez arról szól, hogy egyszerű úgy érzitek, mintha nem kapnátok elég információt és máskor pedig úgy érzitek, hogy nem érdeklődtök a tömeges, tömeges, tömeges mennyiségű információ felhasználása iránt, amit folyamatosan kaptok.

Ti mindannyian egy olyan helyen vagytok – és már az idei évben, sőt a múlt év nagy részében is és néhányatok már évek óta olyan helyen van – ahol az elektronikus információ korából a teremtő korba tolódtok. Most, ez [a teremtő korszak – a ford. megj.] nem csupán egy intellektuális értelmezést kifejező meghatározás, ez egy kifejezés a közösségi lét azonosítására, és ez mindannyiótokat magában foglal, azokat, akik vagytok, édes angyalkáim.

Tehát, amit magatokban érzékelhettek és az, hogy hogyan tudjátok a követni a fejlődéseteket az nem más, mint az információ felhasználásával kapcsolatos érdeklődés és a változás. Most, ez nem azt jelenti, hogy nem vagytok érdeklődőek, kíváncsiak és ösztönzöttek az igazság meghallásában, felismerésében és megismerésében. Valójában ez izzó szenvedéllyé válik. Ez az, amiért minden egyes találkozásunkat azzal kezdjük, hogy meggyútjuk ezt a lángot és segítjük azt még fényesebben lobogni mindaddig, amíg valójában mindent felemészt.

Nos, egyre éleselméjűbbé váltok abban is, amit információként meg akartok tartani, de a mentális testetek is újra kiegyensúlyozza önmagát. A legtöbb emberi közösség már élt és most is él, főleg a mentális negyedükben, és ezt tette évezredeken keresztül. A kultúráitokban – és nem lényeges, hogy keleti vagy nyugati, északi vagy déli – sajnos az elme, az egó és a személyiség vált a legfontosabbá, az uralkodóvá.

Tehát, az egyik dolog, ami bekövetkezik az, hogy a mentális testetek jobban harmóniába kerül azzal, akik valójában vagytok. Tehát, azok, akik talán túlságosan felizgatták a mentális testüket, úgy találják, hogy az megfutamodik valamitől és hogy azokkal a dolgokkal kapcsolatos érdeklődésetek, melyekkel a mentális testetek foglalkozott, nem nyugszik meg teljesen. Ez azért van, mert ennek nem ez a célja - csupán szombatot tart [szabadságra vonul].

És ez apadni és áramlani fog. Úgy fog apadni és áramlani, mint az árapály, mint a hegy, mint az öböl/völgy. És ami ezt helyettesíti, az nem más, mint az egyensúly… az újra-kiegyenlítés akkor történik, amikor nem szándékoztok többet az érzelmi testedbe menni – bár némelyeteknek szüksége van azt is ismét egyensúlyba hozni – de viszont többet merültök bele a spirituális önvalótokba, a lényetekbe. És azt kérjük, hogy engedjétek ezt meg.

Most, a mentális testetek szombatot tartásának része szintén az, amit emberi nyelven úgy hívnátok, hogy néhány emlék vagy az éleslátás elhomályosodása. Néhányan úgy érzitek, hogy nem tudtok információkat vagy emlékeket visszanyerni – és ezek összefüggenek – olyan gyorsan vagy olyan folyékonyan, amennyire úgy hiszitek, hogy képesek vagytok rá. És néhányatok számára, drága szíveim ez egy kis zaklatottságot okoz.

Tehát, azért vagyok itt ma éjjel, hogy elmondjam azt, hogy bármit tesztek, szeretteim, ne aggódjatok miatta. Adjátok nekem a félelmeteket, adjátok oda a vezetőiteknek, adjátok oda az univerzális Forrásnak, de ne függjetek tőle. Néhányatok emlékei mondhatjuk úgy, hogy halványulnak, mert azok olyan érzelmi jellegek, amelyek többé nem szolgálnak benneteket. Nem segítik elő az épségeteket, szereteteket, kitágulásotokat; ezek olyan állapotok, amik miatt gyötrődtetek, és amiket sajátokévá tettetek – mint egy kaparást a bőrötökön – évekig és itt az ideje, hogy elengedjétek.

Ez azért is van, hogy segítsen nektek előrenézni és az új kalandnak örülni. Most, miután ez a kis változás megtörtént – ez néhányatok számára napokig, másoknak hetekig, megint másoknak hónapokig tart – az után azt tapasztaljátok majd, hogy felébredtek egy reggel és érzitek azt a fényes világosságot elmétekben, ami fényesebb, mint amit valaha éreztetek. Ahogy mondjuk, a terv, az univerzális terv, a Forrás terve nem akarja megsemmisíteni a mentális képességiteket. Éppen ellenkezőleg, ez a tiétek, hogy tökéletes harmóniában és egyensúlyban legyetek a benneteket körülvevő világgal.

És ez nagyon gyorsan meg fog történni. Úgy fogjátok érezni, mintha valaki felkapcsolta volna a villanyt. De mivel ti végigmentetek ezen az újraharmonizáló folyamaton, azt fogjátok tapasztalni, hogy egyensúly van, tehát nem fogjátok az összes időtöket a mentális testetekben vagy tevékenységgel tölteni. Ez után azt teszitek majd, hogy az érzelmi szférátokkal és a fizikai valóságotokkal - ami nem egyszerűen csak a testeteket, hanem Gaia valóságát is jelenti - harmonikusan együtt fogjátok használni, és ezután elkezdetek teljesen belépni a társteremtői közösségetekbe önmagatokkal, az emberiséggel, a csillagtestvéreitekkel, a királyságokkal és velünk.

Tehát, ez érzelmi, mentális és fizikai kiegyenlítés. Ezek nem függetlenül történnek egymástól, hanem rendre bekövetkeznek, de néha ugyanabban az időben, egyszerre is történnek. Tehát nem mondhatjátok, hogy „Most mentálisan gyógyulok; most én érzelmileg; most én fizikailag regenerálódom.” Tehát ezek összefüggőek, egybefonódnak és ezt a mintát többször úgy fogjátok tapasztalni, mint a Felemelkedés tüneteit – ahogy ezeket ti nevezitek. Ez nem azt jelenti, hogy elmúlnak a Felemelkedés tünetei, hanem egyszerűen ezeket befedi az egész folyamat.

Nos, kértétek, hogy időben is határozzam meg a dolgokat. Amikor tudjátok már, hogy ez a mentális éleslátásotok megerősödött, az érzelmeitek még tisztábbak, kiegyensúlyozottabbak és a testetek érezhetően rezeg és fiatalos, akkor fogjátok azt is tudni, hogy a teljes Felemelkedés pontján vagytok.

Most, néhányan… azt mondjuk, hogy néhányan beléptetek a bejárati ajtón az elmúlt percben, rúgkapálva és sikoltozva. Mindenkit szeretettel látunk. De van egy csoportotok, akik már nagyon is a folyamat közben vannak, akik már megtapasztalták azokat a nagy dolgokat, amikről beszéltem.

Most, mielőtt egy másik kérdésre áttérnénk, szeretném azt is elmondani, hogy csendesek vagytok és néhányan közületek most tapasztalja meg az egyesülést a nagy energiák csúcspontjával, a világossággal és a völgyekkel együtt, valamint ennek az egyesülésnek, az Anyai/Apai/Egy szeretetnek az intenzitását. Most, menjetek az Egy szívébe és ez segíteni fog nektek.


De ne gondoljátok, hogy ez a folyamat már véget ért egyszerűen azért, mert korábban beszéltünk már erről. Ez egy emberi félreértés, és a társadalmatok félreértelmezése. Mert van egy hitrendszer, ami gyorsan ellep benneteket és sok az információ, melyről azt gondoljátok: „Ó, már olvastam erről. Ezért ezt már elvégeztem.” Ez egyáltalán nem így van. Ez még csak folyamatban van. Ez még fejlődik. Ez egy folyamat. Ez nem csupán azoknak szól, akikkel ebben a pillanatban beszélek.

Néhányan azt mondtátok nekem: „Nos, akkor szomorú vagyok. Miért döntöttem úgy, hogy át kell mennem ezen a hosszú folyamaton és tapasztalaton, amikor mások egyszerűen csak felkapcsolják a villanyt? Bárcsak a felébredés pillanatát választottam volna.”

Drága szíveim, ez a ti szolgálatotok. Ez az, amit az Anyának/Apának/Egynek és mindenkinek mondtatok – a tanácsnak, a Mennyek Társaságának, a csillagtestvéreiteknek: „Elmegyek és előkészítem az utat.” Ez olyan, mintha magot ültetnétek a mezőkön, hogy amikor a tavasz elérkezik, szó szerint legyen ott valami, ami nőni tud, és amit le lehet aratni. Ez az, amit tesztek. És igen, ez azért van, mert erősek vagytok, vezetők vagytok és útmutatók vagytok. De ez a ti választásotok volt, nem a miénk. Ez válasz a kérdésedre, vagy még folytassam a választ a kérdésedre, Steve?

SB: Igen, ez válasz, Uram. De tudom, hogy néhány ember küzd azzal a kérdéssel, hogy az egész Felemelkedésre hogyan gondoljon és nem csupán az ő személyes Felemelkedésére értem, de Gaia Felemelkedésére is. Néhány ember azt gondolja szerintem, hogy ők felemelkednek majd, de nem fognak elmozdulni erről a harmadik dimenziós helyükről. Néhány ember úgy gondolja – bocsáss meg, muszáj tisztáznom – hogy fel fognak emelkedni és együtt elhagyják a harmadik dimenziót, csak eltűnnek innét és feltűnnek az ötödikben. Néhányan – természetesen, ahogy már mondtad - néhány ember visszajön majd.

Tehát, a megfigyelő szemszögéből, azon emberek szempontjából, akik a harmadik dimenzióban maradnak, azok az emberek, akik korán felemelkednek – feltételezzük, hogy ők nem jönnek vissza egy percre sem, csak hogy erről is beszéljünk, ha lehet – eltűnnek a harmadik dimenzió látóköréből? És amikor maga Gaia felemelkedik, eltűnik a harmadik dimenzió látóköréből? És ha igen, akkor mi történik azokkal az emberekkel, akik a harmadik dimenzióban voltak és nem mentek az ötödikbe? Segítenél megérteni nekünk, mit láthatunk a Felemelkedés folyamán, kérlek?

AAM: E Felemelkedés szokatlan, egyedülálló és gyönyörű sajátosságai - Gaia és a rajta lévők Felemelkedése csodálatos kibontakozásának és mindennek - az, hogy megtartotok egy fizikai alakot. Ez az, amiért most a fizikai testetek változik és alakul – merjem azt mondani, hogy megújul vagy helyrejön? Mert ezt kell tenni… Gaia is szándékozik még fizikai alakkal rendelkezni.

Tehát, nem az történik, hogy a fizikai állapotot elhagyjátok. Nem. Ez megmarad. Ez nem arról szól, hogy az egyik pillanatban fizikai testben vagytok és a következőben már nincs testetek, hanem egyszerűen spirituális alakba kerültök. Nem így lesz. Egy fényesebb formában lesztek? Igen. De ez még egy fizikai állapot.
SB: De ez nem a harmadik dimenzióban van, Uram, jól mondom?
AAM: Igen, helyesen. Bár a legalja… Gaia-ra gondolhattok úgy, mint egy nagyon nagy test, mivel ő az, de mint ti is, ő is terjeszkedik és nő. És ezért egy rövid időszakra a legszélső része Gaia-nak súrolni fogja a harmadik dimenzió tetejét, ami a fizikai állapot egyfajta megtapasztalása. Ez megszilárdul a harmadik világban, a harmadik dimenzióban? Nem.

De amit ti tesztek – és szeretnék egy kis időt szánni arra, hogy ezt elmagyarázzam – az, hogy a magasabb világokba, dimenziókba mentek, de még a 12 dimenziók világában maradtok és 12 síkján minden egyes dimenziónak a 12 közül. Nos, az ötödikből a hetedikbe való átmenetellel lesz az a képességetek majd meg, hogy a fizikai állapotot választhatjátok, bár az nem olyan sűrű, mint a régi harmadik valóságbeli, de nem is az a világ, amiről azt hiszitek, hogy a fizikai állapot egyszerűen eltűnik.

Nos, megváltoztat ez valamit? Igen. Mert az ötödik dimenzióban nincs helye azoknak a képességeknek, amiket az emberek felépítettek, és amihez ragaszkodnak. Ezek szinte nem is léteznek. Nos, amit kérdeztek – és félbeszakíthattok drága szíveim, nem fogok megsértődni…

SB: Köszönjük.

AAM: …azok, akik most a harmadik dimenzióban vannak, láthatnak benneteket. Ez olyasmi, mint a tükörhatás: az ötödik dimenzióban képesek vagytok elérni az alsóbb szinteket… Gondoljatok erre úgy, mintha én előttetek tevékenykednék. Ők látnak titeket, ők tapasztalnak benneteket, de még csak harmadik dimenziós tapasztalattal rendelkeznek. De nem lesznek képesek sok ideig azt a tapasztalatot megszerezni egyszerűen, mert Gaia teljesen kifelé mozog abból. Ezért, annak érdekében, hogy Gaia-n maradjatok, felemelkedtek, és egy magasabb rezgésszintre emelkedtek. Igen, tudjuk, hogy gyakran eltérően beszélünk, de ez valóban egy magasabb rezgésszint, ahonnét el tudjátok érni annak a 12 valóságnak a pontjait.

Most, azok, akik úgy döntenek, hogy nem emelkednek fel, de a szívük, az elméjük és a lelkük terén egy olyan döntést hoztak, hogy ők egyszerűen a legutolsó pillanatban sem választják az elmozdulást, ők egy eltérő… ők egy „gyűjtőcsomagban” lesznek – engedjétek meg, hogy így mondjuk – ahol folytatják majd a harmadik dimenziós tapasztalatokat és úgy fogják érezni, mintha szinte semmi sem változott volna.

Nos, ők nem Gaia-n lesznek, mert Gaia valahol máshol lesz, de egy olyan állapotban lesznek, amiben azt fogják hinni, hogy Gaia-n vannak, és amit észlelnek majd, az ugyanaz marad – addig, amíg kifejlesztik döntéseiket vagy meghalnak. Ebben a pillanatban ők hazatérnek újból. És a visszatekintésük során megértik majd, mi történt, mert ezt nem ítélkezéssel teszik majd. Csak lelkes ajánlat és bizalom lesz, mert ez ügyben ott nem lesz emberi lény vagy bármilyen más teremtmény, aki inkarnálódott volna ebben az időben és aki nem tette tudatosan azt, ami történt.

Nos, sokan elfelejtettétek? Igen. De vannak olyan lények, akik kaptak – tudatosan, ösztönösen, tudatosan, öntudatlanul –bőséges lehetőséget arra, hogy emlékezzenek és ha nem emlékeznek, egyszerűen azt mondják: „Nos, ennek van értelme. Úgy gondolom, megteszem ezt. A szívem azt súgja.”

Most, ennek a másik fele - és ez az, ahova ti, akik oly sok szorgalmas, gyönyörű és csodálatos előkészületet tettetek - hogy azt mondjátok: „Nos, ha ők nem tettek semmi féle előkészületet és nincsenek tudatában annak, mi történik, akkor hogyan vannak felkészülve?” Ezek a változások még finoman folyamatban vannak az egész emberiségben. Az Anya és Apa nem mondta: „Mi egyszerűen sugározni fogunk erre, a hívő és tudatos lények szektorára.” Nem, minden ember a bolygón érintett. Az útlevél, a jegy, a belépő hely a Felemelkedéshez nem más, mint a szeretet. Mindig is az volt. Ez az, amiről az egész szól. Ez visszatérés a szeretethez.

Nos, ha egy lény, ha egy nő Afrika síkságain, aki sosem látott TV-t vagy látogatta meg a 2010. forgatókönyv [2010.scenario] honlapját, aki sosem hallott a Szeretet Tanácsáról, aki nem ismeri az arkangyalokat, de aki a legbelsőbb pontjában szeretetet hordoz, aki szereti Gaia-t és a családját, aki nagyra becsüli a napnyugtát és aki azokhoz az ősökhöz beszél, akik a szeretetet testesítik meg, természetesen ő fel fog emelkedni. Mivel a tisztaság jelen van benne.

Nos, ez a valódi csúcspont, nem csupán a közösség, hanem a személyiség is. Ez az érzés és megtestesítés; nem csak a szavak, az üres szavak, amelyeket olyan gyakran hallunk, az üres ígéretek. Sok emberi lény elfelejtette a mély, valódi jelentését az ígéretnek vagy eskünek, vagy kötelezettségnek. De ha megtestesítitek a szeretetet, akkor készen vagytok arra, hogy menjetek. Meg tudnám ezt még egyszerűbben fogalmazni?

SB: Nem, nem hiszem, hogy tudnád. Az emberek továbbra is megpróbálják vizualizálni, mi fog történni a Felemelkedéskor. És a másik területe a megbeszélésnek az, nos, hogy mondjuk december 22-én, ha felkelek, akkor ugyanabban a szobában fogom találni magam? És mondhatom magamnak, hogy remélem új bútorokkal teli szobám lesz! [nevetés] De ugyanabban a szobában fogok felébredni, ugyanabban a házban? Hogyan fogok kinézni? Mi fog változni? Mi marad ugyanaz?

AAM: Meg fogtok változni. Az érzékelésetek is más lesz. A szívetek, a látó és érzékelő képességetek is meg fog változni. Az a képességetek, hogy véglegesen elfogadjátok magatokat teljes mértékű társteremtőnek és teremtőnek, szintén meg fog változni.

Szóval, nem az történik, hogy a Föld, ahogy ismeritek azt, a szobátok vagy az otthonotok megváltozik, de ezek érzékelése azonnal megváltozik majd. És mihelyst felébredtek, sétáljatok egyet! Mert Gaia-t ragyogónak és tisztának, fénylőnek és terjedelmesnek fogjátok érzékelni jobban, mint bármi mást, amit most még képesek vagytok felfogni.

Nos, mi fog történni? Igen, új lakásotok lesz, drága szíveim. És az oka ennek, hogy körülnéztek majd magatok körül és azt mondjátok: „Most nem ezt választom. Nem így szeretnék élni.”

És így, használván a teremtő kódokat, azonnal elkezditek majd összehangolni a szubatomi energiák, molekuláris kódok játékosságát valami olyanba, ami tökéletesen megfelel számotokra.

Az ötödik valóság messzemenőleg rugalmasabb. A harmadik dimenzióra úgy gondoltok, mint ami nagyon változatlan és ez az is volt, mert ez a téves meggyőződések miatt elkezdett megszilárdulni. De ez nem valahol máshol van. És december 23-án egy Taj Mahal-t is képesek lesztek teremteni és január 1-jén mondhatjátok: „Ez túl sok. Egyedül érzem magam.” és átcsoportosíthatjátok a molekulákat egy Costworld-i házzá. De ez a fizikai állapotban történik.

És ez fog történni a felebarátaitokkal, a csillagtestvéreitekkel, az emberiséggel való egyesülésben, hogy közösségeket hoztok létre és teremtetek; nem csak szerkezeteket, mert ez csupán másodlagos. De hadd javasoljuk, hogy azok a szerkezetek, amelyeket megteremtetek majd, elképesztően csodásabbak lesznek, mint azok a földi struktúrák, amelyekkel jelenleg rendelkeztek. Igen, már van néhány csodálatos példa az ötödik dimenziós építészetre, fényvárosokra a bolygótokon. De egészében véve ez nagyon gyerek cipőben jár.

Tehát, nem próbálunk meg olyan állapotot teremteni, hogy azt mondanánk, hogy ha felkeltek majd azt fogjátok gondolni, hogy vagy elmebetegek vagytok, hallucináltok vagy, hogy elvesztettetek mindent, amit valaha megteremtettetek. Nem, nem erről van szó. De fel fogtok ébredni annak teljes tudatában, hogy ez egy új nap. És ez áldásos. Ez örömteli. Számotokra, akik útmutatók vagytok, van egy érzés, és ez egy olyan érzés - néha egy mentális döntő küzdelem -, ami az átmeneti állapotban kap el benneteket. Ez nem a ti képzelgésetek! Ti vagytok. Mert ti helyrerakjátok a mátrixot. Ti vezetitek az utat. Szó szerint különböző dimenziókban vagytok. És bár a harmadik dimenzióba születtetek, nem vagytok hozzászokva.

De azt kell mondanom, egészében véve, hogy ti látványosan a behangoláson dolgoztok. A ti társteremtésetek – és igen, beszéljünk erről is egy pillanatra. Most, drága irányadók, a ti társteremtésetek és teremtésetek főként arra összpontosult, hogy emberi közösségeket hozzatok létre az előremenetel, a változás, a Felemelkedés és a Forrás tervének visszatérése miatt. Tehát, a ti teremtésetek megnyilvánult írásokban, blogokban, zenékben, közösség-építésben, gyógyításban, tanításban, az emberi viselkedés régi útjaitól történő megszabadulásban, a kommunikáció és értelmezés új mintáiba történő belépésben, a szívetek, a fizikai önvalótok, a mentális és érzelmi valótok egymás felé történő kiterjesztésében és az információ megosztásában. Mivel nem szeretném azt mondani, hogy az információ nem fontos. Az igazság hihetetlenül fontos. Tehát, a ti teremtésetek többnyire a rezgések hangolásában történő segítségnyújtás e csoportjára összpontosult valamint arra, hogy segítsétek a közösséget ezzel az új hullámsávval foglalkozni.

Tehát, amikor hozzám fordultok, és azt mondjátok: „Mihály, azt mondod, hogy az ötödikben vagyok, és én megvetem a lábam az újban, de még problémáim vannak az egészségemmel, a csekkjeim kifizetésével, a lakásommal.” Azt mondom nektek, drága szíveim, hogy igen. Ez a szívetekben lévő nagylelkűség lényege miatt van – ami inkább a fizikai szükségletek felé hajlik, a teremtésetek a közösség felé irányul abban, hogy megtörjétek, szabadon engedjétek és mellőzzétek velünk – de csupán a fizikai valóságban – a régi paradigmákat (mintákat).

És ezért a mi hálánk hatalmas. És szeretnénk, ha tudnátok, hogy mélységesen értékeljük és társszerepet vállalunk, mert ez az igazság. Ez egy őszinte közösség. Ha a fiatoknak idegösszeomlása van, vagy a feleségeteknek szívrohama van, ne aggódjatok amiatt, hogy új függönyt kell feltenni. Figyeljetek arra, amire szükséges, és ami a legfontosabb. És ez, az iránymutatók számára nem más, mint amit pontosan most tesztek.

Tudjuk, hogy mint emberi lények, akik a harmadik dimenzió e síkján éltek, nem tudtok besegíteni, csak gondolkodni tudtok fizikai kifejezéssel élve. És nem lényeg, hányszor mondjuk: „Rendben lesz minden, és engedjétek el.” tudjuk azt is, hogy ezek a ti hivatkozási pontjaitok. Megértjük. És ez azért van, mert a tisztulás és harmonizálás mentális időszakában néhány ezek közül a berögződések közül elhalványulnak, nem semmisülnek meg, csak elhalványulnak, és újra egyensúlyba kerülnek. De nem azért van, hogy azt mondjuk, hogy a fizikai jövő…
…Amikor kiléptek és a fák elkezdenek énekelni nektek, meg fogjátok érteni.

SB: És a fű, és a víz?

AAM: Igen! És amikor a víz arra kér, hogy gyere, nem csak azért, hogy ússz vagy pancsolj benne, hanem hogy kapcsolódj hozzá úgy, hogy az energiameződet az övékéhez adod, ez egy teljesen más megtapasztalás lesz - nem csak fizikai, de érzelmi, kapcsolati és közösségi lét szintjén is. Ez a változás. És ennek megtétele, ennek a megtapasztalása egy féktelen öröm. Ez az, amiért mi folyton emlegetjük az örömöt.

SB: Szerintem az emberek ennek nincsenek tudatában, Uram. Szerintem az ötödik dimenzióval kapcsolatos gondolkodásukból hiányzik a boldogság ekkora ereje és az, hogy ez a boldogság mindent jobbá tesz, hogy mindent… mindent tökéletesít. De…

AAM: Ez igaz, ez mindent tökéletessé tesz. De a fejlődés egyik összetevője az emberek felébredt tudata. Most, Gaia lényegében megváltozott, de ezelőtt a változás előtt a víz még beszélt a fákhoz és a homokhoz. A virágok beszéltek a növényekhez és a békákhoz. Sokkal nagyobb harmónia volt a természetben, a királyságokban és Gaia-n, mint ahogy az emberek ezt teljesen tudatosítani tudnák.

Nos, igen. Könnyebb lesz? Igen. Például, sokat beszéltek a pénzügyi megszorításokról. Amikor a társteremtésetekben vagytok, amikor tudtok arra emlékezni, hogyan kell a molekulákat és a kódokat összefonni, akkor a szükségérzet – az, ami természetesen a mohósághoz, az irányításhoz és a hiányhoz kapcsolódik, és ami elég meghatározóvá vált a harmadik dimenziós világotokban - elmúlik.

Most még elég nehéz nektek megértenetek, hogy a szükség eltűnik, hogy egyszerűen azért esztek majd, mert szerettek enni, mert szeretnétek ezt megtapasztalni. Mivel a természethez kapcsolódtok, van egy csere, és mert sokkal tudatosabbak vagytok azzal kapcsolatban, mit szeretnétek enni, mit szeretnétek megosztani és mit szeretnétek megfogni.

Tehát, értjük, hogy mindannyian hajlamosak vagytok szilárd fizikai állapot szerinti meghatározásokban gondolkodni, de drága szíveim, van egy mondásotok és ez igaz, a java még hátra van.

SB: Rendben, Uram. Talán itt engedd meg, hogy közbeszóljak. Elsőként azt kell mondanom, hogy elnézést kérek Ashtartól, jövő héten okvetlenül találkozunk vele is. És engedd, hogy felsoroljam a kérdéseket, amik maradtak, Uram. És eldöntheted, hogy melyikre válaszolsz a maradék időben, ami szerintem körülbelül nem több, mint négy perc.

Az egyik az, hogy szerintem az emberek szeretnének megerősítést kapni abban, hogy mi fog történni a gyermekeikkel és a háziállataikkal. Automatikusan velük fognak menni? Ez az első kérdés.

A második kérdés az, hogy szerintem szeretnék tudni, hogy egy megfigyelő, aki december 21-én a Földre nézne, mit látna? Azt látná, hogy a Föld egyszerűen eltűnik? Vagy millió darabokra robban? Mit látna egy megfigyelő?

És a harmadik kérdés az, hogy a megérkezésünk az ötödikbe azt jelenti, hogy minden erővel rögtön rendelkezünk majd, vagy lesz egy tanulási, egy növekedési folyamat?

És az utolsó kérdés az, hogy az ötödik dimenzióba úgy érkezünk – és természetesen úgy vélem, hogy sokaknak másféleképp lesz, de – hogy az emberek tömege az ötödik dimenzió legalsó részére érkezik majd, az első síkjára vagy síkja alá az ötödik dimenziónak? És más lesz a tapasztalás az alsóbb ötödik dimenziós síkon, mint valakinek a magasabb ötödik dimenziós síkbeli megtapasztalása?

Ezek a kérdéseim, Uram!

AAM: A legutolsó kérdésedre válaszolok először, és a válasz, igen. Természetesen van egy szétterjedési folyamat, és ez lesz a kezdet. De ez – engedd meg, hogy világos legyek: Ez egy kezdet, ez nem egy szenvedés. Ez egy virágzás és ez egy örömteli virágzás.

Gyermekek és háziállatok: amíg van háziállatotok, kétségkívül meghatározott, hogy az a gazdájával megy vagy marad a harmadik dimenzióban, ami nagyon valószínűtlen, hogy minden állati királyság megy. A gyermekek ártatlanok és tiszták, még azok is, akiket meggyaláztak és megsértettek. Édesek és szeretnivalók. A gyermekek mennek. Tehát, ne aggódjatok miattuk.

SB: És mi van a szüleikkel ugyanabban az időben?

AAM: Igen, ez helyes. Ez a szeretet egy gyakorlata. És nem lehet a családokat szétválasztani, mert ez összetörné a szíveket.

SB: Nos, akkor…

AAM: Tehát, igen.

SB: … nem szükséges, hogy az anya tegye ágyba a gyermekét, vagy…ők csak akkor mennek, amikor mindannyian megyünk és nem szükséges semmit tenni? Helyes így?

AAM: Igen, helyes.

SB: Rendben. Oké. Mit fogunk látni – nos, mindenekelőtt - amikor az alsóbb ötödik dimenzióba érkezünk, minden erővel rendelkezni fogunk, amire azonnal szükségünk lesz, vagy lesz egy tanulási folyamat? És mit látnánk…

AAM: Lesz egy pici tanulási folyamat, de erre úgy gondolhattok, mint egy hangolódási folyamat. De ez nem tart sokáig, nem fáradságos, nem kemény. És a kiterjedés szintje, amit azonnal megtapasztaltok, olyan nagy lesz, hogy nem fogjátok azt mondani: „Adj többet, adj többet!”

Lesz utána egy napotok, vagy valahogy így. Nos, amiről most gondoljátok, hogy egy nap, mint a tiétek (időtök?), vagy a napjaitok. De tehát, ne aggódjatok emiatt. Igen, a képességeitekben is bővülést fogtok tapasztalni. Mert – ne feledjétek, amit mondani fogunk! – mindannyiótok, szeretett hallgatóim, minden képességeteket elhoztátok ebbe az életetekbe. Nem hagytatok semmit otthon. Tehát mind aktiválva lesz.

Néhányatok váratlanul nagyon kreatív lesz a zenében és a művészetekben. Mások végül, a csillagok kvantum fizikájában fognak kibővülni. Nos, ez lesz a kezdet. De van hely a bővülésre? Drága szíveim, az univerzum határtalan és ti is azok vagytok.

És Stephen Cook magyarázata a fénnyel átható Gaia-ra, a fény kiterjedésére nagyon jó képzelet ahhoz, hogy megtartsuk.


Szeretettel és békében menjetek tovább. Isten veletek.
SB: Nagyon szépen köszönjük, Uram.


Csatornázta: Linda Dillon, 2012.08.06.


Fordította: VénuszForrás: http://counciloflove.com/2012/08/aa-michael-describes-our-physical-mental-and-emotional-bodies-in-the-5th-dimension/

No comments:

Post a Comment

The Declaration of Human Freedom

The Declaration of Human Freedom

http://stevebeckow.com/wp-content/uploads/2011/02/Earth1.jpg


Every being is a divine and eternal soul living in a temporal body. Every being was alive before birth and will live after death.

Every soul enters into physical life for the purpose of experience and education, that it may, in the course of many lifetimes, learn its true identity as a fragment of the Divine.

Life itself is a constant process of spiritual evolution and unfoldment, based on free choice, that continues until such time as we realize our true nature and return to the Divine from which we came.

No soul enters life to serve another, except by choice, but to serve its own purpose and that of the Divine from which it came.

All life is governed by natural and universal laws which precede and outweigh the laws of humanity. These laws, such as the law of karma, the law of attraction, and the law of free will, are decreed by God to order existence and assist each person to achieve life’s purpose.

No government can or should survive that derives its existence from the enforced submission of its people or that denies its people their basic rights and freedoms.

Life is a movement from one existence to another, in varied venues throughout the universe and in other universes and dimensions of existence. We are not alone in the universe but share it with other civilizations, most of them peace-loving, many of whom are more advanced than we are, some of whom can be seen with our eyes and some of whom cannot.

The evidence of our five senses is not the final arbiter of existence. Humans are spiritual as well as physical entities and the spiritual side of life transcends the physical. God is a Spirit and the final touchstone of God’s Truth is not physical but spiritual. The Truth is to be found inward.

God is one and, because of this, souls are one. They form a unity. They are meant to live in peace and harmony together in a “common unity” or community. The use of force to settle affairs runs contrary to natural law. Every person should have the right to conduct his or her own affairs without force, as long as his or her choices do not harm another.

No person shall be forced into marriage against his or her will. No woman shall be forced to bear or not bear children, against her will. No person shall be forced to hold or not hold views or worship in a manner contrary to his or her choice. Nothing vital to existence shall be withheld from another if it is within the community’s power to give.

Every person shall retain the ability to think, speak, and act as they choose, as long as they not harm another. Every person has the right to choose, study and practice the education and career of their choice without interference, provided they not harm another.

No one has the right to kill another. No one has the right to steal from another. No one has the right to force himself or herself upon another in any way.

Any government that harms its citizens, deprives them of their property or rights without their consent, or makes offensive war upon its neighbors, no matter how it misrepresents the situation, has lost its legitimacy. No government may govern without the consent of its people. All governments are tasked with seeing to the wellbeing of their citizens. Any government which forces its citizens to see to its own wellbeing without attending to theirs has lost its legitimacy.

Men and women are meant to live fulfilling lives, free of want, wherever they wish and under the conditions they desire, providing their choices do not harm another and are humanly attainable.

Children are meant to live lives under the beneficent protection of all, free of exploitation, with unhindered access to the necessities of life, education, and health care.

All forms of exploitation, oppression, and persecution run counter to universal and natural law. All disagreements are meant to be resolved amicably.

Any human law that runs counter to natural and universal law is invalid and should not survive. The enactment or enforcement of human law that runs counter to natural and universal law brings consequences that cannot be escaped, in this life or another. While one may escape temporal justice, one does not escape divine justice.

All outcomes are to the greater glory of God and to God do we look for the fulfillment of our needs and for love, peace, and wisdom. So let it be. Aum/Amen.

http://stevebeckow.com/worldwide-march-millions/declaration-human-freedom/.


WikiLeaks
Help us fight the extrajudicial US banking embargo: have you contributed to WikiLeaks this month?

Don’t Abandon Julian Assange Now

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
Index

Galactic Family and Keshe

Click the button CC to choose your language subtitles

JAIL THE BANKERS

The 2012 Scenario

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST
T O R O N T O

Profile for Fran Zepeda

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日
Japanese

Qu’est ce qu’être humain? par Steve Beckow