They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011Followers

Thursday, July 24, 2014

Steve Beckow met AE Michaël over Ascentie Deel 10 van 10 23 juli 2014


(vertaling winny)AscensionWe gaan verder met ons samengesteld interview, deze keer met Aartsengel Michaël over Ascentie.

Op de Tijd van Ascentie en Daarna.

Steve: Is er voor Ascentie inspanning/moeite nodig?

AEM: Ieder van jullie, ieder menselijk wezen, hybride, Sterrenzaad op de planeet wordt gepenetreerd door de essentie en de liefde van de Ene. Jullie gaan heel natuurlijk omhoog, luchtend, drijvend. Het is niet iets dat je moet proberen te doen. Het is iets dat je toestaat/laat gebeuren. (1)

Steve: Zal de ervaring van Ascentie hetzelfde zijn voor iedereen?

AEM: Ieder mens zal hebben en heeft een andere ervaring van/bij Ascentie. Nu zal ik in algemene woorden beschrijven hoe de Ascentie eruit ziet, voelt als, en waar de ervaring op lijkt. Maar dat betekent niet, ook al komen jullie als collectief, het betekent niet dat ieder van jullie op dezelfde wijze die heilige vereniging ziet en ervaart, dit omhoog rijzen door een hoger-dimensionaal rijk. (2)  


Het proces, of de verlenging, de tijdsperiode die dit proces neemt kan iets anders zijn voor verschillende mensen. (3)

Steve: Wat zullen we ons herinneren in die tijd van overgang?

AEM: Neem de tijd in de periode van de glorieuze overgang om eenvoudig ieder van jullie, de energieën die er zijn,  je te laten penetreren, want dit is zo voor jullie allemaal, neem de tijd om ze te laten absorberen, om te baden in de liefde en in de verandering, de openingen die in jullie plaats vinden.

Dus is het geen tijd om er doorheen te snellen, of te voelen dat je iets moet bereiken, of zoveel te moeten voltooien. Het is een tijd om de energetische veranderingen echt te laten plaats vinden. Dat betekent niet dat er geen actie plaats vindt. Zelfs in tegendeel. Maar dat vindt plaats met een andere perspectief, in een andere tempo van doen. Dit is een tijd om je te ontspannen. Ja, we weten dat dit een vreemd woord is voor velen van jullie en dus zullen we dat aan jullie leren. Het gaat om je te ontspannen, om te zijn, om gewoon te zijn. (4)

Jullie zullen door een gevoel van euforie gaan. Jullie zullen door een gevoel gaan alsof je misschien nog niet geheel bent verankerd. Jullie zullen gaan door zelfs enkele gevoelens van losmaking/afscheiding, van een niet weten of een je werkelijk zorgen maken over wat er om je heen gebeurt. Maar dat zal geen permanente staat van zijn zijn. Jullie voelen je reeds meer intens in je lichaam. Dus, is het gewoon een tijd van aanpassing. Dat zal ongeveer een maand duren.

Laat dit gebeuren. Zoals we zeggen het is niet iets dat jullie echt stoffelijk, emotioneel of mentaal – of spiritueel, voor die zaak, kunt bevechten. Het is iets dat jullie zelf hebben uitgenodigd om te beginnen, begin het toe te staan… dit proces van verplichting, als het ware.  Dus, als jullie uitgeput zijn, rust; als je verrukt bent, geniet ervan; als jullie je vol energie voelen om iets te doen, dan doe dat. Maar deze aanpassing zal niet moeilijk zijn, het zal gewoon anders zijn dan wat jullie tot nu toe hebben ervaren.

Je zult het gevoel hebben dat je niet alleen wakker wordt en gerust hebt, maar verrukt bent; dat de, wat jullie dachten dat problemen waren, zorgen – niet dat ze verdwijnen, maar ze trekken je niet meer naar beneden; dat je de energie hebt voor welke taak je ook wilt doen, maar dat  je je niet belast voelt, dat je gewoon voelt dat je voelt dat je het bijna zonder te doen, doet. Het voelt niet als een soort van bevrijding, maar eerder een hogere verplichting.

Een soort zicht, door het vermogen om in te zien en door een situatie heen te kunnen zien, van een persoon, een probleem – daar zal er gewoon grotere duidelijkheid voor zijn. Dus is het een ontwaken en weten dat je in die staat van zijn bent. Jullie zijn klaar voor die dag, en meer belangwekkend, de dag is klaar voor jullie. Het is een soort van dat jullie die dag eerder vormen dan dat die gevormd wordt door de eisen om je heen. (5)

Steve: Hoe zal het zijn in de laatste dagen voor Ascentie?

AEM: Zoals ik tegen je zei, er zullen velen op de laatste minuut door de deur racen, en dat zal als reis niet zo gladjes gaan voor iemand die adequaat zijn voorbereiding gedaan heeft. En zielvol.  (soulfully) (6)

Steve: In het algemeen, niet specifiek, om uw overeenstemming met het kanaal niet te breken, wanneer zal de ontsteking gebeuren voor de massa van de bevolking?

AEM: Dat zal zijn voor de Herfst [2014]

Steve: Hoeveel meer daarna is het voordat de massa van lichtwerkers hersteld is voor hun ingeboren krachten?

AEM: Dat zal eigenlijk best simultaan gebeuren. Het is eerder veel meer als een domino effect. Dus is het niet zo dat iedereen opeens omkeert, maar het is wel een zeer snelle ontsteking. (7)

Steve: En na de Ascentie, wat dan?

AEM: Als jullie eenmaal je Ascentie gedaan hebben, zijn jullie dan vrij om rond te trekken? Natuurlijk zijn jullie dat. Maar de opbouw en de creatie van Nova Aarde – en wij praten over het menselijke stuk van Nova Aarde, de menselijke co-creatie van Nova Aarde, omdat de koninkrijken en Gaia Nova Aarde al aan het scheppen zijn, en zij nemen al deel aan de hogere dimensionale werkelijkheid – als jullie je missie en bedoeling om te helpen, of willen helpen bij de verankering van wat jij, mijn vriend, en ik de Gouden Periode van Gaia hebben genoemd, dan zullen jullie voornamelijk je gaan verankeren in de Vijfde, Zesde en Zevende dimensie. (8)

Steve: Een laatste vraag, Lord: Op een datum verder in de toekomst, zal er dan meer Ascentie zijn?

AEM: Ja. [Gaia]  is al stukje bij beetje verder aan het gaan, als het ware. En het zal gebeuren. En ja, er zullen enkelen zijn die, als ze eenmaal aan hun verplichting hebben voldaan, zullen we zeggen, aan de Moeder voor Ascentie in de vorm, en aan het rimpeleffect door het multiversum, de verankering, de volledige verankering van de liefde, dan kunnen ze zeggen: “Nou, ik denk nu dat ik eerst terug ga naar mijn ‘comfort’ zone (gemak)” of naar mijn thuis zone van een alternatieve dimensie.” Dat is goed.

Maar de vervulling van de belofte voor deze fase van het plan van de Moeder, is voor mensen om Gaia te vergezellen en dat allemaal in de hogere dimensionale werkelijkheid, en specifiek in de liefde. (9)

Voetnoten

 (1) Archangel Michael on An Hour with an Angel, May 14, 2012 at http://the2012scenario.com/2012/05/archangel-michael-on-the-transitions-impact-on-us-and-world-leaders/

(2) “Archangel Michael: You are About To Reach Ascension,” channeled by Linda Dillon, May 15, 2014, at http://goldenageofgaia.com/2014/05/18/archangel-michael-you-are-about-to-reach-ascension/.

(3) “Archangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension – Oct. 1, 2011 – Part 2/3,” at http://the2012scenario.com/2011/10/archangel-michael-on-nesara-opposing-the-cabal-and-ascension-part-23/.

(4) Archangel Michael in a personal reading with Geoff West, through Linda Dillon, May 9, 2012.

(5) Archangel Michael in a personal reading with Steve Beckow through Linda Dillon, April 25, 2012.

(6) “Archangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension – Oct. 1, 2011 – Part 2/3,” at http://the2012scenario.com/2011/10/archangel-michael-on-nesara-opposing-the-cabal-and-ascension-part-23/.

(7) Archangel Michael in a personal reading with Steve Beckow through Linda Dillon, July 11, 2014.

(8) “Archangel Michael: You are About To Reach Ascension,” ibid.


(9) Loc. cit.

No comments:

Post a Comment

The Declaration of Human Freedom

The Declaration of Human Freedom

http://stevebeckow.com/wp-content/uploads/2011/02/Earth1.jpg


Every being is a divine and eternal soul living in a temporal body. Every being was alive before birth and will live after death.

Every soul enters into physical life for the purpose of experience and education, that it may, in the course of many lifetimes, learn its true identity as a fragment of the Divine.

Life itself is a constant process of spiritual evolution and unfoldment, based on free choice, that continues until such time as we realize our true nature and return to the Divine from which we came.

No soul enters life to serve another, except by choice, but to serve its own purpose and that of the Divine from which it came.

All life is governed by natural and universal laws which precede and outweigh the laws of humanity. These laws, such as the law of karma, the law of attraction, and the law of free will, are decreed by God to order existence and assist each person to achieve life’s purpose.

No government can or should survive that derives its existence from the enforced submission of its people or that denies its people their basic rights and freedoms.

Life is a movement from one existence to another, in varied venues throughout the universe and in other universes and dimensions of existence. We are not alone in the universe but share it with other civilizations, most of them peace-loving, many of whom are more advanced than we are, some of whom can be seen with our eyes and some of whom cannot.

The evidence of our five senses is not the final arbiter of existence. Humans are spiritual as well as physical entities and the spiritual side of life transcends the physical. God is a Spirit and the final touchstone of God’s Truth is not physical but spiritual. The Truth is to be found inward.

God is one and, because of this, souls are one. They form a unity. They are meant to live in peace and harmony together in a “common unity” or community. The use of force to settle affairs runs contrary to natural law. Every person should have the right to conduct his or her own affairs without force, as long as his or her choices do not harm another.

No person shall be forced into marriage against his or her will. No woman shall be forced to bear or not bear children, against her will. No person shall be forced to hold or not hold views or worship in a manner contrary to his or her choice. Nothing vital to existence shall be withheld from another if it is within the community’s power to give.

Every person shall retain the ability to think, speak, and act as they choose, as long as they not harm another. Every person has the right to choose, study and practice the education and career of their choice without interference, provided they not harm another.

No one has the right to kill another. No one has the right to steal from another. No one has the right to force himself or herself upon another in any way.

Any government that harms its citizens, deprives them of their property or rights without their consent, or makes offensive war upon its neighbors, no matter how it misrepresents the situation, has lost its legitimacy. No government may govern without the consent of its people. All governments are tasked with seeing to the wellbeing of their citizens. Any government which forces its citizens to see to its own wellbeing without attending to theirs has lost its legitimacy.

Men and women are meant to live fulfilling lives, free of want, wherever they wish and under the conditions they desire, providing their choices do not harm another and are humanly attainable.

Children are meant to live lives under the beneficent protection of all, free of exploitation, with unhindered access to the necessities of life, education, and health care.

All forms of exploitation, oppression, and persecution run counter to universal and natural law. All disagreements are meant to be resolved amicably.

Any human law that runs counter to natural and universal law is invalid and should not survive. The enactment or enforcement of human law that runs counter to natural and universal law brings consequences that cannot be escaped, in this life or another. While one may escape temporal justice, one does not escape divine justice.

All outcomes are to the greater glory of God and to God do we look for the fulfillment of our needs and for love, peace, and wisdom. So let it be. Aum/Amen.

http://stevebeckow.com/worldwide-march-millions/declaration-human-freedom/.


WikiLeaks
Help us fight the extrajudicial US banking embargo: have you contributed to WikiLeaks this month?

Don’t Abandon Julian Assange Now

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
Index

Galactic Family and Keshe

Click the button CC to choose your language subtitles

JAIL THE BANKERS

The 2012 Scenario

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST
T O R O N T O

Profile for Fran Zepeda

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日
Japanese

Qu’est ce qu’être humain? par Steve Beckow