They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011Followers

Saturday, March 19, 2011

Svenska - Varför hindrade inte Galaktiska Federationen jordbävningen i Japan helt och hållet?

Varför hindrade inte Galaktiska Federationen jordbävningen i Japan helt och hållet?  

 Av Steve Beckow
Innan den japanska jordbävningen och tsunamin skrev folk till mig och frågade varför jag tog bort uppmärksamheten från Moder Naturs aktiviteter genom att alltid säga att jag tror att det var väderkontrollteknologi inblandad här.  Ja, jag skulle tro att Matthew Ward nu har löst den frågan och jag ber, respektfullt, att frågor som ställs om varför jag talar om tekniken för väderkontroll nu upphör.
Men folk skriver nu och frågar varför Galaktiska Federationen inte förhindrade katastrofen helt?  Vi har svängt pendeln från varför det inte var väderkontroll som gjorde det till varför inte GF hindrade användandet av väderkontroll helt och hållet?

Är detta någon skillnad från vad vissa människor i Nordafrikas länder säger: ”Vi vill inte att amerikanarna blandar sig i våra affärer” och andra som säger: ”Varför gör inte Amerika någonting för att hjälpa oss?”

”Matthew tog inte upp frågan om varför GF inte stoppade operationen helt och hållet, men SaLuSa har gjort det.  Så nu erbjuder jag SaLuSas kommentarer om varför GF ännu inte kan stoppa Illuminati helt och hållet från att förorsaka stor förödelse bland oss, inte än i alla fall.  (De kommer att kunna göra det efter att en gudomlig sista tidpunkt har passerat (1) men den har tydligen inte passerat ännu).”

”Dagarna går fort och saker händer som signalerar en kritisk tid på Jorden.  De mörka tjänarna slog till mot de som har opponerat sig mot dem och deras krig har flyttat från konventionella vapen till dessa sam är mycket sofistikerade.  Ni har just sett ytterligare bevis av detta genom vad som har hänt i Chile, och det är en del av de fortsatta attackerna inom ett område där ledare har motsatt sig de mörka krafterna, vilket var inriktat på att ta bort dem. ” 

”Som vi ofta har informerat er om så kan vi inte bara blanda oss i vad som händer er – såvida vi inte ges auktoriteten att göra så.  Emellertid, som ni vet, har vi tillåtelse att hindra ett ännu mer förödande scenario.  Tänk på, ni kära, att i de atlantiska tiderna var de också mycket avancerade tekniskt sett, och de hade till exempel utvecklat laserstrålen. Den användes på ett sådant sätt att det orsakade en försvagning i jordskorpan, som bröts upp. Och Atlantis försvann slutligen under vågorna från Atlanten.”

”Ni är nu vid en liknande punkt i era erfarenheter, som atlantiderna var i slutskedet.  De utvecklades verkligen på ett mycket liknande sätt genom användande av avancerad teknologi från utomjordingar och de satte in den för att missbruka den för personlig vinning.  Det land som är USA är till stor del befolkat av dessa själar som var i Atlantis i dess undergång och utmaningen har varit att gå igenom denna cykel utan att förstöra Jorden.  Civilisationer gör mycket erfarenheter individuellt (själar gör det) och om man inte tar lärdom så står man inför samma sak tills man framgångsrikt går igenom den.”


”Så då förstår ni att vi inte kan ta bort era möjligheter att övervinna de svagheter som har orsakat er nedgång i forntiden.  Det är emellertid inte helt upp till er och som vi har förklarat tidigare så kan vi hjälpa på sätt som ofta hindrar att saker och ting spårar ur.  Total förstörelse av Jorden kommer inte att tillåtas och vi skyddar Moder Jord och den mänskliga civilisationen genom begränsning av omfattningen av det som förekommer”.  (2)

Så låt oss nu granska mer ingående vad SaLuSa sa.  GF har inte passerat den gudomliga sista tidpunkten då de kan ingripa i våra angelägenheter totalt, men de kan lindra händelser.  Vi hörde Matthew säga den 12 mars 2011 att ”vår rymdfamilj kunde omintetgöra deras mål att rasera städer, översvämma ön och döda de flesta av invånarna.”

”För all förödelsen i havets väg och det skadade kärnkraftverket, jämfört med Illuminatis avsikter att fullständigt förstöra Japan, så var detta en svag vinst för dem.  Det var minimala skador i Tokyo, skalvet, efterskalven och tsunamin frigjorde en stor mängd av negativitet på planeten, utomjordisk teknologi minskar effekterna av strålning från kraftstationen och andra civilisationer strålar intensivt ljus och därtill böner som gjuts över det japanska folket, vars motståndskraft och idérikedom och assistans från andra länder kommer att återställa den nationen”. (3)

SaLuSa säger att vi återskapar det atlantiska scenariot och har vapen av liknande destruktiv kapacitet.  GF kan inte befria oss från vårt karmiska behov av att lära oss våra läxor och vi får därmed en andra chans att övervinna våra beteendemässiga tendenser som skulle orsaka (och har orsakat) att en stor del av vår värld förstörs.  ”Civilisationer erfar lika mycket som individer (själar gör det) och om man inte tar lärdom så står man inför samma sak tills man framgångsrikt går igenom dem.”

SaLuSa ber oss därför att ”förstå att vi inte kan ta bort er möjlighet att övervinna de svagheter som har orsakat er nedgång i forntiden”.  Men GF kommer att se till att planeten Jorden inte blir totalt förstörd, antingen vi visar oss kapabla att resa oss över våra destruktiva tendenser eller inte. 

Ja kommer att publicera en andra artikel om det faktum att vi måste stänga ner alla väderkontrollinstallationer på den här planeten.  Men just nu är den punkt jag önskar trycka på att GF inte kan lastas för våra destruktiva tendenser.  Precis som den missbrukande individen måste tygla sig själv, så måste de destruktiva grupperna på planeten också tygla sig.  Och det är vår uppgift att tygla dem - din och min.  Denna uppgift är inte någonting som GF kan göra för oss.  På den nästa uppgiften i vår agenda står – låt oss sätta igång!

 

 

Footnotes

(1) On divine deadlines, see a number of article son this site, including “Divine Deadlines and Disclosure,” at http://stevebeckow.com/world-disclosure-day/essays-on-disclosure/deadlines-and-disclosure/


(3) Matthew’s Message, March 12, 2011, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm

Translator: Gertie

4 comments:

 1. Jag vet att detta budskap kan träffas I yttersta överraskning. Men jag vill bara dela min Testimoney, Mitt namn Osawe Jennifer Jag är från USA var jag en gång skild från min kärlek för några år sedan, jag vet hur det känns och det gjorde ont att skiljas från den man älskar. Om du verkligen älskar honom och du vill ha honom tillbaka till dig, kommer du att göra allt möjligt för att få honom tillbaka till livet igen, det var mitt fall, jag älskar min man väldigt mycket så jag gjorde allt för att få honom tillbaka och han kom tillbaka till mig och nu är vi lever lyckligt som någonsin tidigare.
  detta är min historia: ... bott i USA i flera år now.I aldrig trodde på alla spell casting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i them.My ex lämnade mig.Jag blev devastated.I förlorade min job.My bästa vän såg min plight.Then han presenterade mig för DR. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com, jag fick höra hans arbete free.Never trodde tills jag kom i kontakt med him.He gjorde ett pass för mig. Jag återställa alla mina pengar och min ex älskare kom tillbaka på mindre än 75hrs.I återkallades på min plats i work.Was främjas även immediately.I kunde inte tro att det finns en verklig spell caster där ute som gör gratis spells.I endast betalas uppskattning efter passet hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon tills rolln har worked.You alla bör inte luras att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa stava arbete mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You kan endast betala för artiklarna förtrollningen kommer worked.Try honom och se vad jag saying.These är de få saker han gör
  * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
  * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI The New World Order
  * FJÄRRKONTROLL ÖVER LOVERS.
  * Alla typer av trollformler och VOODOO ARBETARE.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL TAR LÅNG att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp snabbt.
  * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
  * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
  * DOMSTOLSÄRENDEN även om man är dömd [OM det finns en chans att överklaga]
  * ÄR NÅGRA BODY svartsjuk med din relation?
  * Oavslutade jobb av andra läkare-om inte nöjd-KOMMA TILL MIG.
  * DU tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
  * HAN KAN STOPPA VISSA ONE STÖRA er relation.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * VILL DU SNABB MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HUS, företag FASTIGHETER från otur.
  * BEHÖVER DU drivet sexuellt KRAFT OCH STARK erektioner.
  Du kan komma att behöva honom på något vad eller dela med vänner som har liknande problem. detta är DR.ODUDUWA kontakt
  EMAIL ADRESS: dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com
  PROVA OCH DELA DINA VITTNESBÖRD TILL ALLA EFTER DET FUNGERAR, precis som jag gör nu tack ... och LYCKA TILL.

  ReplyDelete
 2. God dag till alla i denna webbplats skulle vittna om hur jag var rädda av Mr Pato Smith När jag var rip off.
  Jag är fru, Blanca Payne med namn. Jag bor i Sverige, Jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt månader sedan jag var finansiellt ansträngda, och på grund av min desperation jag blev lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som kallas Herr, Pato Smith som låna mig ett lån av $ 100.000 i 8timmar utan någon stress.
  Om du behöver någon form av lån bara kontakta honom e-post via: (patosmith02@ymail.com) det är därför jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gick i händerna på dessa bedrägliga långivare. och hur jag var räddningen av herr, Pato Smith.
   
     Och jag vet inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete som jag gått i händerna på dessa bedrägliga online långivare, vill jag också att du kan hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som är i behov av ett lån när du har fått ditt lån fru Blanca Payne, jag ber att Gud ska ge honom. livslängd Gud välsigne honom för alltid för det goda han har gjort i mitt liv.
  Fru, Blanca Payne

  ReplyDelete
 3. Jag har något att dela med dig !!! Det är en stor glädje i mitt hjärta, jag vill dela med alla. Mitt namn är Caroline Webb från USA. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året som gjort oss bröt upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker kvinna Vilket han hitta mer sötare än mig, men eftersom tiden gick jag träffade bra Baalam Han är en stor stavnings caster. Jag kontaktade honom via hans e-post och förklarade allt för honom. Han sade att jag inte skulle oroa sig, att min älskare kommer tillbaka till mig på knä tigger om förlåtelse före den 24 hours.My största glädje nu att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll på knä tigger om förlåtelse, och idag är vi glad och han botade min systers bröstcancer. Har du ett problem? oroa dig inte mer eftersom godbaalam kan Ger stavnings varaktig lösning på alla problem:
  Om du vill att ditt ex tillbaka.
  Du vill ska främjas på kontoret.
  Om du vill bli botade av herpes, cancer, fibroid och andra sjukdomar.
  Du vill bli rik och berömd
  Du vill att din make / maka att vara din för evigt.
  Återställa förlorade objekt tillbaka
  Om du vill separera eller stoppa din skilsmässa.
  Graviditet stavnings havande och föda ett barn
  Om du vill vinna oroande rättsfall
  Kontakta Stor godbaalam via e-post: godbaalamtemple@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Beware of online spell or to fix your broken marriage or relationship problem or after a divorce or Breakup,I was recently scam by two of them, until one faithful day i meet a man called Dr Oseiboh who help me to get back to the mother of my 2 kids after we have been separated for 3 years,I only pay for the items required for the spell and he cast the spell for me within 48hours my ex wife called me and beg me to forgive her for everything and we are back together.if you need a real and quick love spell or you are passing through pregnancy problem Dr Oseiboh is the answer, Please if any body needs. LOVE SPELL,LOTTERY,PREGNANCY SPELL, DIVORCE SPELL,STOP COURT CASE AND WIN ANY COURT PROBLEM,DEATH SPELL,BUSINESS SPELL AND MANY MORE YOU MAY NEED. Email him now for your own help. via email droseiboh12@gmail.com https://droseiboh12.wixsite.com/spell add him on whatsapp line or call +2347017565415.

  ReplyDelete

The Declaration of Human Freedom

The Declaration of Human Freedom

http://stevebeckow.com/wp-content/uploads/2011/02/Earth1.jpg


Every being is a divine and eternal soul living in a temporal body. Every being was alive before birth and will live after death.

Every soul enters into physical life for the purpose of experience and education, that it may, in the course of many lifetimes, learn its true identity as a fragment of the Divine.

Life itself is a constant process of spiritual evolution and unfoldment, based on free choice, that continues until such time as we realize our true nature and return to the Divine from which we came.

No soul enters life to serve another, except by choice, but to serve its own purpose and that of the Divine from which it came.

All life is governed by natural and universal laws which precede and outweigh the laws of humanity. These laws, such as the law of karma, the law of attraction, and the law of free will, are decreed by God to order existence and assist each person to achieve life’s purpose.

No government can or should survive that derives its existence from the enforced submission of its people or that denies its people their basic rights and freedoms.

Life is a movement from one existence to another, in varied venues throughout the universe and in other universes and dimensions of existence. We are not alone in the universe but share it with other civilizations, most of them peace-loving, many of whom are more advanced than we are, some of whom can be seen with our eyes and some of whom cannot.

The evidence of our five senses is not the final arbiter of existence. Humans are spiritual as well as physical entities and the spiritual side of life transcends the physical. God is a Spirit and the final touchstone of God’s Truth is not physical but spiritual. The Truth is to be found inward.

God is one and, because of this, souls are one. They form a unity. They are meant to live in peace and harmony together in a “common unity” or community. The use of force to settle affairs runs contrary to natural law. Every person should have the right to conduct his or her own affairs without force, as long as his or her choices do not harm another.

No person shall be forced into marriage against his or her will. No woman shall be forced to bear or not bear children, against her will. No person shall be forced to hold or not hold views or worship in a manner contrary to his or her choice. Nothing vital to existence shall be withheld from another if it is within the community’s power to give.

Every person shall retain the ability to think, speak, and act as they choose, as long as they not harm another. Every person has the right to choose, study and practice the education and career of their choice without interference, provided they not harm another.

No one has the right to kill another. No one has the right to steal from another. No one has the right to force himself or herself upon another in any way.

Any government that harms its citizens, deprives them of their property or rights without their consent, or makes offensive war upon its neighbors, no matter how it misrepresents the situation, has lost its legitimacy. No government may govern without the consent of its people. All governments are tasked with seeing to the wellbeing of their citizens. Any government which forces its citizens to see to its own wellbeing without attending to theirs has lost its legitimacy.

Men and women are meant to live fulfilling lives, free of want, wherever they wish and under the conditions they desire, providing their choices do not harm another and are humanly attainable.

Children are meant to live lives under the beneficent protection of all, free of exploitation, with unhindered access to the necessities of life, education, and health care.

All forms of exploitation, oppression, and persecution run counter to universal and natural law. All disagreements are meant to be resolved amicably.

Any human law that runs counter to natural and universal law is invalid and should not survive. The enactment or enforcement of human law that runs counter to natural and universal law brings consequences that cannot be escaped, in this life or another. While one may escape temporal justice, one does not escape divine justice.

All outcomes are to the greater glory of God and to God do we look for the fulfillment of our needs and for love, peace, and wisdom. So let it be. Aum/Amen.

http://stevebeckow.com/worldwide-march-millions/declaration-human-freedom/.


WikiLeaks
Help us fight the extrajudicial US banking embargo: have you contributed to WikiLeaks this month?

Don’t Abandon Julian Assange Now

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
Index

Galactic Family and Keshe

Click the button CC to choose your language subtitles

JAIL THE BANKERS

The 2012 Scenario

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST

FEBRUARY 7, 2013 - 7:00PM EST
T O R O N T O

Profile for Fran Zepeda

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日

オバマが国際刑事裁判所に再加入・・・米国はもはやならず者国家ではない 2012年5月3日
Japanese

Qu’est ce qu’être humain? par Steve Beckow